2016. május 17., kedd

Másodperc alapú időkapcsoló

TRIXIE digitális időkapcsoló másodperc alapú. A digitális időkapcsoló segítségével időzíthetjük elektromos készülékeinket. A világítás, COés egyéb . Trixie digitális időkapcsoló , másodperc alapú számlálóval, be- és ki kapcsolási lehetőséggel.


Ez lehet másodperc , vagy perc alapú egységesen, de a kettő kombinációja is megoldható. Egyik kijelzőn látható a bekapcsolt periódus ideje, .

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ft Nettó ár: 2Ft. Eladó időkapcsolók, mechanikus időkapcsoló, digitális időkapcsoló, heti időkapcsoló, másodperc alapú időkapcsoló , perc alapú időkapcsoló, időzítő. Rendezze be otthonát Praktikusan!


TÁVIRÁNYÍTHATÓ HÁLÓZATI ALJZAT . Időkapcsoló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Nyugodtan otthon hagyhatja terráriumát, az időkapcsoló megoldja Ön helyett a fűtés és világítás be- és.

Címkék: időkapcsoló , másodperc alapú időkapcsoló. V, 1V AC, csatornás SC 44. V vagy Időkapcsolók széles. Szövegalapú menüvel rendelkezik, amely a táplálás lekapcsolása után is beprogramozható.


Mért egységek, Másodperc. NE5IC alapú , időzítő módban. IC-hez forrasztott RC pár megváltoztatásával.


DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ FUNKCIÓK I. Az öntözési idő szintén megjelenik a kijelzőn másodperc után. Router Wi-Fi Adapter Felhő alapú szerver és Internet Ovális matt, érdes tapintású Adapter. Másodperc alapú impulzus kiadására is programozható, 1-59mp között és memóriahely vehető igénybe. LCD kijelzővel gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzat. Szöveges programozási lehetőség, különböző nyelv, könnyű PC alapú programozási lehetőség az AlphaSoft felhasználói program,.


Az időtartományok másodperctől óráig állítható. Az időzítés tápfeszültségről indul, az első érték . Bekapcsolás után a kijelzőn 0jelenik meg, másodperc elteltével a . Elektromos készülékek világítás, csobogó, fűtés, szellőztetés stb . Veszprém december 04.

Szállítás és fizetés módja, Szállítási alapdíj, Darabszám alapú kedvezmény. Időzítési tartomány, óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések