2016. május 20., péntek

Méhviaszos cipőápoló

Leder illatosított bőrbalzsam, természetes méhviaszt tartalmaz. A bőr élettartama hosszabbodik, lágyítja a bőrt. Méhviaszos bõrbalzsam.


Cipõk, bõrkabátok, bõr és fabútorok, bõrtáskák, motorosruhák megóvására és ápolására. Bármely színû bõrhöz használható. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online. Cipőápolási termékek és kiegészítők . Vásárolj ma a Rossmann Online Drogériában!


Az olaj fényesíti a bőrt, míg a méhviasz védelmet nyújt a beázás és a szennyeződések ellen. Cipők, bőrkabátok, bőr és fabútorok, bőrtáskák, motorosruhák megóvására és ápolására. Annyi réteget vigyen fel a felületre, amennyi . A kiváló minőségű bőrápoló méhviasz és növényi olaj tartalma ápolja és felújítja a bőrt.


Választék híján pár évtizeddel ezelőtt a cipőápolás krémjét a Csillag boksz. Elkészítés A termelői méhviaszt lereszeltem és egy főzőpohárban . Mindannyian szeretnénk jó benyomást kelteni, ezt pedig megnyerő megjelenésünkkel érhetjük el . A minőségi termékek mindig tartalmaznak méhviaszt , annak feladata éppen a víztaszítás. A többi összetevő vagy az állagot, kenhetőséget . A viasszal szemben egyfajta . CIPŐÁPOLÓK , BŐRÁPLÓK Kategória,. MÉHVIASZOS BŐRREGENERÁLÓ. A három elvárásnak megfelelő cipőápolók hatóanyaga többnyire szilikon, méhviasz , lanolin, fluor vagy ezek keveréke.


Nem véletlenül, a valódi . Availability: 9In Stock. Eredeti német termék, valódi méhviasszal. Táplálja a bőrt és felfrissíti a színeket. Tisztítás után méhviaszt tartalmazó cipőápoló krémmel egyenletesen be kell kenni, majd hagyni, hogy a bőr magába szívja az anyagot.


Színtelen méhviaszt és növényi olajokat tartalmazó bőrápoló. Movi cipőápoló krémek, Leder bőrbalzsamok: wax alapú cipőkrémek féle színben, cipőpaszta zsír, bőrbalzsamok, méhviaszos cipőápoló. Tarrago Self Shine méhviaszos cipőkrém.


Intenzív, színtelen ápolószer méhviasszal , erősen igénybe vett, bőrből készült sport- és túracipőkhöz. Nubuk és velúrbőr cipők impregnálása. Több mint egy év fejlesztés után végre elkészült a Loake gyár legkiválóbb méhviaszos cipőápolója.


A Kiwi márkanevű cipőápolót hanyagoljuk, árt mint használ, valódi méhviaszt. A családunkban mindenkinek megvan a maga kis cipőápoló doboza, benne egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések