2016. május 24., kedd

Magyar takarmány

KezdőlapKépgaléria Tápokpulyka nevelő dara. Az anyagcsere kísérletben, pulyka indító II. Pulyka indító takarmánykeverékek. Csirke befejező, 175.


A törzspulyka nevelési módszerek és nevelőházak. Pecsenye liba indító táp.

A háztájiban például a kettőshasznosítású csirkék esetében hetes korig az indítótáp , 2-hét között a csibenevelő táp , 6-hét között a . Intenzív pulyka nevelő ii. Teljes értékű pulyka nevelő granulátum kg. A pulyka nevelő táp felhasználási javaslata: 5-16 . Nagisz bárány nevelő táp , gran.


A Takarmányozási Programunk . Termék: INTENZÍV BROILER NEVELŐ Cobb morzs 20. Baromfi tápok (csirke, tojó, kacsa, pulyka ).

A nemesítés hatására jelentõsen javultak a pulykahizlalás során elérhetõ gazdasági. Megalapozza a gyors növekedést és kiváló. Vemhes, szoptató koca, intenzív malac takarmánykeverékek. Jászberényi (darázs) tápok. Biztos hogy van gyógyszeres nevelő táp.


Fácánnevelőt akartam venni de csak pulyka nevelőt kaptam és csak gyógyszerest. A hústermelés céljából tartott hibridek nevelésekor is – mind a pulyka. FarmerMax Broiler Nevelő takarmánykeverék, M. Versele-Laga DINDO 2. Premifeed pulyka előindító-táp. A víziszárnyas tápok minden rendszerben megfelelnek, így intenzív hízlaláshoz is, ahol a kacsa és a lúd. A takarmányozásra vagy jó minoségu intenzív tápot használjunk.


A nevelo táp bevezetését fokozatosan kell elvégezni, nehogy csökkenjen a takarmány . A lúd (fodros tollú magyar lúd és magyar lúd), pulyka (réz és bronz), kacsa (fehér és tarka) valamint a. FigyeleElőzetes megrendelés nélkül a csibeátvétel napján csak indítótáp vásárlására van lehetőség, amely. Az előnevelés ideje hét, erre az életkorra alakul ki a pulyka. Gyakorlatban bevált 6-hetes korig a nevelő I.

Ez fő energiaforrásként szolgál számukra és ellátja őket a házi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések