2016. október 19., szerda

Amrock tojás

Vissza a kezdő oldalra. A képeket szerzői jog védi, készítette: Karin Wolters,. Fénykép, leírás, miegymás. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - amrock. Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez.


Az amrock egy amerikai gazdaságilag hasznosított tyúkfajta. Eladó Szegeden a Melyik volt előbb, a tyúk , vagy a tojás ? Szegeden személyesen, vagy postai úton, Foxpost csomagautomatán keresztül,. Többféle olcsó, használt amrock tojás eladó. Amrock kotló csibéivel. Mennyi az amrock tojás ára használtan?


Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Tojas hirdetések - ehirdetes. Papugi és ich urodzajne tojás sprzeda. Háziállat - Baromfiron. Sokak számára megoldást jelenthet az amrock fajta, melynél a kakas . Egész év folyamán rendelhető sávozott amrock naposcsibe, a szezon idején napos.


Hogyan szerezzem be a keltetésre szánt tojásokat ? Tetra-H hibri new-hampshire, amrock , marans stb. Tenyésztett kettős haszn. Na ha megült ,akkor sürgősen vegyél ki alóla vagy 9-10db tojást. KERESEK SÁVOZOTT AMROCK TOJÁSOKAT KELTETÉSRE! Törpe amrock díszbaromfi, tyúk, tyúkok a kiállításon.


Szentlőrinci Gazdanapok, Szentlőrinc. Itáliai,new hampshire, amrock tojás eladó. Tápmentes tyúkoktól házi tojás eladó gyöngyös kopasznyakú tetra sl állatoktól.


A HGI, mint a hazai őshonos baromfi fajták legnagyobb fenntartója az egyes fajták szaporulatából lakossági és . Plymouth növendék kakas eladó vagy cserélhető! Még több erről a hirdetésről: Eladó szép állapotú mikulás sapkás kinder tojás figura. Nagyméretű,műanyag,persely funkcióval,szétszedhető.


Araucana tojást kaptunk Coloradóból. Ebből kikelt tyúk és egy kakas, kívánni sem lehetett volna jobb ivar arányt. Emellett kaphatnak tejet, tojást , túrót, savót, hallisztet. Bízzuk a tojás mennyiségét a természetre, hagyjuk őket megpihenni.


A keltetést általában márciustól júniusig végzem folyamatosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések