2016. október 14., péntek

Műanyag festék spray

Motip Dupli-Color Platinum Dekorációs spray. Műanyag és fém dekorációs aeroszol. Az otthont szépítők nagy kedvence. Mûanyag felületeken a festék jobb tapadóképességét eredményezi.


Közvetlenül a mûanyag felületre kell alkalmazni. Polietilén tartalmú mûanyagok festéséhez .

A PintyPlus Tech műanyag alapozó spray , ahogy a neve is mutatja műanyag felületek alapozására szolgál. Ez egy átlátszó festék , amelynek az . Festék spray kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban. PINTY PLUS TECH MŰANYAG ALAPOZÓ SPRAY 400ML SZÍNTELEN.


MOTIP műanyag alapozó spray 400ml. Extra gyorsan száradó, időjárásálló akril festék spray széles színválasztékban. A Novasol Pinty plus sprayfestékek forradalmian új tagja a Chalk Paint Spray.


Háromkerekű bicikli műanyag részeit szeretném átfesteni,mit ajánlanál?

Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene,. Fa, fém, üveg és egyes műanyag felületek alapozó festésére. A termék keréktárcsák, dísztárcsák, valamint egyéb fém, fa, üveg és egyes műanyag felületek festésére, kül- és beltéri használatra alkalmazható. Videónkban bemutatjuk, hogyan hozhatjuk helyre kikopott, elöregedett műanyag díszléceket.


Aktuális Festek spray fehér ajánlatok az ÁrGép-en. Keréktárcsa festékek. Kültérben és beltérben is használható. Kíváló tapadókészsége miatt alkalmas fémek (vas, sárgaréz, aluminium), kerámia, műanyag.


Minden évben tavasszal a garázs vagy tároló mélyére száműzött terasz növények újra előkerülnek. Matt fekete festékspray. Egyaránt használhatunk fémre, fára és kemény műanyagokra is. Gyorsan száradó festék, amely különböző külső hatásoknak tartósan . A sprayfestéknél csak a festék felvitelének módja más, mint a “hagyományos”.


ELŐTTE: egy kidobás előtt álló, műanyag szappanadagoló . A spray festékek között azonban - előnyös tulajdonságai miatt - az akril. A javításra a lakásban vagy a ház festék spray műanyagra - pótolhatatlan dolog. Ha nem elégedett az unalmas fehér műanyag ablak vagy ajtó blokkok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések