2016. október 20., csütörtök

Cornish tyúk

Cornish tyúk test, kellően erős és izmos. Ezt köszönheti, hogy a tollazata, amely sűrű és sima érintkezik a . A fehér cornish tyúkfajtát az Amerikai Egyesült Államokban tenyésztették ki. A fajta mint apai keresztezési partner döntõ szerepet . A cornish a húsformáit megbízhatóan örökíti az utódokra! A házityúk domesztikációja közben több mint 2fajta alakult ki. A legtöbb fajta az árutermelés szempontjából ma már alárendelt jelentőségű, másoknak . Plymouth Rock keresztezése által némi cornish vér bekeverésével . Pulyka Médiaállomány.


Gyöngytyúk Médiaállomány. Ilyen például a fehér cornish. A húshibridek elõállításában döntõ szerepet játszott a fehér cornish fajta. Ezenkívül említésre méltó. A tyúkok tojásainak átlagos tömeg 6gramm.


Ezek a tyúkok kezdenek kiöregedni, nem is úgy vedlenek. Nagy rámájú csontos, durva szervezetû. Sussex, Surrey és Kent grófságban egy kettőshasznosítású tyúkot hoztak létre a. A cél az volt, oly nagy tyúkot nyerni, amilyet csak lehetséges.


Fehér cornish (ejtsd: fehér kornis). A kakas nem törődik az ivadék fölnevelésével, a tyúk azonban olyan odaadóan. Továbbá a tyúkok egy év alatt mintegy 6milliárd tojást tojnak világszerte. A húsos tyúk ismét népszerűvé válik, különösen a vacsorák számára.


A korni tyúk csodálatos alternatíva a mindennapi csirke számára, és elegáns vacsorát hoz létre. Most van egy sütőm - egy igazi. De ha dorming, akkor lehet, hogy nem lesz . Tyúk , gyöngytyúk, pulyka, kacsa, pézsmaréce, lúd. Hagyományos, sült, cornish tyúk , noha, burgonyapüré, képben látható, egy, pala, háttér. Csirke, Tyúk , Jérce Melles, Vörös.


A jérce nevet a tojás megkezdése után a tyúk név váltja fel, amit a modernkor tyúktartói tojónak. Az egyik játékszemély egy személyt szolgál ki. Sütőtök Top töltelék .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések