2016. október 20., csütörtök

Pohártartós gumimatrac

A strandolás vagy a medence elengedhetetlen kelléke, . Strandmatrac típus: Pohártartó. Strapabíró anyagból készült Polygroup zsebes Deluxe pohártartós matrac kékeszöld színben. A szállitási határidõ 2-3 . A termékhez egy öntapadós . A pohártartós matrac strandolás vagy a medence elengedhetetlen kelléke. CoolerZ Glacial Sport. Matrac és fotel egyben.


Szürke pohártartós matrac. Fejtámla része kényelmesebbé teszi a pihenést! Intex ezüst színű, pohártartós matrac. Gumimatrac,úszósziget. Zöld színű matrac átlátszó ablakkal.


Nagy kerek alakú háttámlás, pohártartós gumimatrac - 1cm. A martac körül egy kötél húzódik végig. A matracon található darab pohártartó. GLS futár - 99- Ft.


Utánvét összege 30- Ft. Kérjük, figyelmesen olvassa el az aukció oldalán leírtakat. Termékleírás: Kedves Vásárlóink ! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Használd a forró nyári napokon a poharas matracot, aminek az ad igazán különleges külsõt, hogy a . Ez már nem is matrac , hanem gumi napozóágy, amit még a vízparton is . MPBolt Webáruház - minőségi kedvező árú termékek egy helyen.


Egyszerű vásárlás, korrekt, gyors kiszolgálás. MP3-, MP4-, multimédia lejátszók, elektronikai . Az ülőmatracok között ez a matrac sokkal nagyobb komfortérzetet biztosít, hiszen nem csupán két masszív kapaszkodója van, hanem két pohártartóval is . A készlet öntapadós javítófoltot tartalmaz. Felfújt mérete: 160×cm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések