2016. október 17., hétfő

Flamingo matrac

A nyár egyik slágere a flamingó matrac ! Az egy dolog, hogy praktikus mert olyan óriási, hogy lehet rajta ülni, feküdni és hosszú órákig a vízen lebegni, de még . Fedezd fel széles flamingo matrac kínálatunkat! Az Intex felfújható flamingó formájú gumimatrac remek választás strandoláshoz vagy nyaraláshoz egyaránt. Fantasztikus kiegészítő egy medencés buli, fesztivál vagy balatoni - tengerparti nyaralás esetén!


Tekintsd meg a termék információit. Név, INTEX - felfújható matrac (óriás flamingó , 218x211x136cm). Az óriás , élethű megjelenésű flamingós gumimatrac kiváló kikapcsolódási lehetőséget, . Sport, szabadidő kategóriában - most kedvezményes áron elérhető. Az Óriás flamingó matrac segít neke még jobban ellazulni.


A matrac bár rendelkezik kapaszkodókkal, nem csak ülni tudsz rajta, de akár kényelmesen el is . A flamingó felfújható matrac egy olyan ajándék, amivel a barátnőivel a forró nyári napokon felejthetetlen élményekben lesz részük. Dobja fel nyaralását ezzel a rózsaszín flamingó matraccal. A matrac italtartóval is rendelkezik,ahová kényelmesen elhelyezheti koktélját fürdés vagy akár . Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Kívánságlistára teszem . A flamingó matrac a nyár egyik legkedveltebb slágere, amellyel egészen biztos minden szem rád szegeződik majd.


A vásárlás után járó pontok: 1Ft. Felfújható matrac a Egyéb kategóriában - most 11. Szállítás 2-munkanap! Flamingó matrac felnőtteknek. Pipálja ki, ha értesítést kér . Van, amikor igen is számít a méret.


Imádod a nyarat és a legjobbat akarod kihozni belőle? Ez a termék online nem elérhető. Vidd magaddal bátran fesztiválra, strandra vagy használd otthon a kertben. Az idei nyár egyik slágere a flamingó matrac ! Hihetetlen praktikus, mert olyan óriási,.


Termékek száma: 3 6 90. Kapcsolódó keresések: unikornis matrac, úszógumi. Találatok (termék) . Mega óriás felfújható flamingó matrac 195x200x120cm a Nyaralás és strandfelszerelés kategóriában - most 2. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Egyediséged tükrözi a strandon, . Akár a parton vagy a vízben.


Category Nyári termékek. Minden gyermek álma lehet ez a csodálatos, óriási felfújható flamingó, Készletkisöprés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések