2016. október 21., péntek

Codefon beltéri készülék bekötése

Mikroprocesszoros lakáskészülék (Mkt lakáskészülék ). Bekötését a mellékelt bekötési rajz mutatja. El kell magyaráznom mindenkinek, hogy hogyan működik a készülék , hogy. A bekötés magától értetődő szerintem de szólj ha elakadsz.


OFF, akkor a lakásba lévő beltéri készülék cseréje megoldja a problémát ? Ha analóg kültéri egységen a gombot csak a hívás idejéig kell nyomni, akkor a készülék nem a rendszerhez való, kérjen tanácsot az. Codefon _programozás. Ezt néztem ki (DP2k digitális kaputelefon lakáskészülék ): Kép. Az új készüléken található bekötési rajz.


Csereérett lett a társasházi kaputelefonunk beltéri egysége. Kaputelefon › Lakáskészülékek orkodo. Fordított polaritással bekötött készülék. Cserélje fel a két bekötő eret. A készülék több (minden) számra csenget: Dekóder hiba – A dekódert ki kell cserélni.


Készülékhez külön takarókeret . MKT rendszerű kaputelefonokhoz használható. Audio és audió kaputelefonok. A készülék nem bővíthető - Tápellátás: 12V AC a beltéri egységbe Golmar K2K. DPdigitális kaputelefon lakáskészülék. Kérdésem az kell e álitani valami vagy bekötés után múködik.


A beltéri készülék fogadja a hívást de a kagyló felvétele után a jelző hang. MKT kaputelefon rendszerekhez. A lakáskészülék szerelése, programozása és beüzemelése…. A P-programba belépés után, . Videó kaputelefon szerelése, lakáskészülék ( beltéri egység) cseréje, bekötése.


Maximális távolság a beltéri és kültéri egység között: 100m(?5mm), 150m(? mm). Kalex által ajánlott készüléket megrendeltem, referálok beépítés után. Mivel a két másik vezeték bekötése után lehetett beszélni, működött az ajtónyitás, . A régi beltéri egységnél átalakító modul beépítése szükséges, viszont a régi . Márkafüggetlen kaputelefonszerviz.


CODEFON lakásos szett. A szett tartalmaz egy video kaputelefont, beltéri , vezeték nélküli készüléket és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések