2016. október 12., szerda

Digitális feszültségmérő

Digitális feszültségmérő , beépíthető voltmérő. Akár 0V és 35V közötti mérési tartomány. Piros, kék, és zöld LED. Beépíthető és normál voltmérő változatba.


Digitális feszültségmérő

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. V (vezetékes) (E027BL) . Nélkülözhetetlen minden háztartásban! Méréstechnika - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, . Mini digitális feszültségmérő piros 2. V-30V DC között használható.


Duál AC feszültségmérő panelműszer . V-V DC között használható. Méreteit lásd a műszaki rajzon! Kattints és vásárolj kedvező áron – feszültségmérő mérőműszerek és kiegészítői. Ez egy egyszerűen megépíthető, de mindazonáltal nagyon pontos és hasznos digitális feszültségmérő.


Ezt arra tervezték, hogy bárhol használható legyen. Tápegység: 12V DC vagy 24V DC. Tartomány: 8V - V. A NEO lakatfogó váltóáramú feszültség, egyenáramú feszültség, váltóáramú áramerősség, ellenállás, hőmérséklet mérésére, dióda bemérésre és . Voltcraft DVM330W digitális feszültségmérő modul, panelműszer fehér háttérvilágítással. A megfelelő digitális feszültségmérő műszer . USB töltő 1A feszültségmérő árammérő. DealEXTRA ajándék 250Ft TÁMOGATÁS.


Ismerd meg a digitális feszültségmérő német jelentéseit. Speedrite digitális feszültségmérő. Több terméket vásárolna? Kérjen egyedi árajánlatot.


Vízálló digitális akkumulátor feszültség mérő. Kijelző mérete: × × 11mm. Ez a műszer a csatlakoztatott eszköz feszültségét tudja mérni.


Modern megjelenésének köszönhetően minden sport autóba . Ez a készülék egy digitális feszültségmérő és áramerősség mérő, mely kijelzi a feszültséget, az áramerősséget és a folyásirányt. A nyilakkal mutatja az irányt, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések