2017. augusztus 21., hétfő

Bűtykös lúd

A szabadon eresztett bütykös lúd pár a töltés oldalán legel. A háziasított példányának a csőrén a bütykös hattyúhoz hasonló bütyök található, ez is jelzi, hogy ez a faj átmenet a ludak és a hattyúk között. Cikkek › Ludak disztyuk.


A vadas színű, barna bütykös lúd külleme csaknem megegyezik az elődjével ( lásd vad hattyúlúd), csak a homlokdudor jelenik meg rajta. Kulcsszó butykos liba. Az afrikai lúd a bütykös lúd nagyméretű változata, mindkettő a vad. Az orosz tula és arzamasz lú mint eredeti viador- illetve rövidcsőrű fajták is részt vettek a. Tollazat szín barna, fehér, barnássárga, kék. Súly gúnár 10- 19-1kg tojó 8-1kg.


Származási ország Madagaszkár. A tojók éves tojáshozama tojások. Nem ritkán látható parkokban és dísztavak mentén a kínai hattyúlúd vagy bütykös lúd , amelynek a homlokán hatalmas bütykök helyezkednek el.


Testtömeg szerint ‎: ‎Kifejlettkori tömeg Lúd - Őstermelő - Gazdálkodók Lapja ostermelo. A liba párzása víz nélkül is eredményes lehet, de vizes kifutóval sokkal intenzívebb a párzási inger, a tojások pedig . Az emdeni lúd nem kotlik. A gúnár csőre felett egy bütykös hattyúéhoz hasonló bütyköt találhatunk, ami miatt a nevébe van a hattyú, míg ez a tojónál hiányzik. A képen egy vadszínű . Kínai hattyúlúd Kis kanadai lúd Magellán- lúd Nagy lilik Nílusi lúd. Mit szeret a kínai bütykös liba?


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Find this Pin and more on Hungarian domestic . Nyári Lúd , Liba, Anser Anser, A Mező Lúd. Mivel a lúd viszonylag keveset tojik, a fajták megválasztásakor termékenység. Compre o livro Ludformak: Kanadai Lud , Indiai Lud , Enekes Hattyu, Hawaii Lud , Butykos Hattyu, Kis Hattyu, Nyari Lud , Vetesi Lud , Trombitas Hatty na . A magyar lúd fehér, szürke és tarka tollszínben, valamint fodros tollú változatban fordult elő. A hazánkba került külföldi fajtákkal történt kereszteződés útján jött . Hiányzó szó jelzése, hozzáadása.


Magyar-bolgár szótár. Egy évesek, a tojók már tojnak. Bütykös lúd eladó - apro. Esetleg terményre is cserélem. A rendelkezések a hízott máj - a házi lúd (Anser anser var. domestica),.


A lúd a legrégebben háziasított baromfi. A házőrző állatról a legtöbb embernek a kutya jut eszébe, pedig több más olyan állat is van, amelyik alkalmas arra, hogy jelezze vagy elriassza . Madárhang felismerés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések