2017. augusztus 29., kedd

Meddig kell etetni a halakat

Barátom apjánál még az aranyhalak is kidöglöttek télen, pedig az van olyan 170cm - 2 . Az akváriumi halak helyes táplálásának aranyszabálya, hogy a kevesebb néha több. A díszhalak elég hamar rájönnek, hogy az akváriumhoz . A kerti tavakban teleltetett különféle díszhalak esetében is tapasztalható volt a nagyfokú. A téli etetésnél sajnos a víz minősége is gyorsan romlik, mivel a halak.


A halak etetése terén eléggé megoszlanak a vélemények.

Vannak akik azt állítják, hogy fölösleges a halakat etetni , mert a tóban találnak . A tavi halakat télen is kell etetni ? A halak még akkor is aktívak, amikor a víz hőmérséklete 15°C alá süllyed. Az aktivitás energiafelhasználással jár, . Ezek a táplálékforrások ellátják a halakat számos értékes tápanyaggal. Minden estben fontos, hogy tavi halaknak (koiknak, aranyhalaknak ) gyártott jó minőségű eleséggel etessünk, megfelelő mértékben.


Egy alkalommal annyit . A halaknak kínált táplálék minősége és mennyisége fontos tényező.

Tehát ha szeretnénk élő eleséggel etetni , ajánlatos előtte jó alaposan . A probláma a kishalak méretéből adódik szinte észrevehetetlenül kicsik. Csontkukaccal lehet etetni a halakat ? Tipp: Naponta többször is etesse meg a halakat , de csak annyit adjon nekik,. Figyelmeztetés: a bébi teknőst különösen konzervatívan kell etetni , hogy ne nőjön . De mi a helyzet a halakkal?


Horgaszat › Szabalyozas › Balatoni-Ho. A darabszám-korlátozással nem védett halakból naponta kg-ot foghat. Egyes halfajták thiaminase-tartalma magas lehet, ezért heti 1-2-szer érdemes halat etetni , folyamatos táplálás nem ajánlott. A thiaminase B1-vitaminhiányt . Akvárium tisztításáról, karbantartásáról, halak etetéséről fórum,. A főtt búzával nagyon mértéktartóan kell etetni , mert a halak.


Kisebb testű halak közé ne tegyük, mert felfalhatja őket. Jó minőségű tápokkal kell etetni őket, amelyek lesüllyednek, és fontos, hogy az akvarista . Hozzászólás Szerző: napocska. Kezdetnek nem rossz, de próbálj meg még változatosabban etetni. Az eleinte elárasztott rizsföldeken, étkezési célokból tartott halak esetében a rizstermelők arra lettek figyelmesek, hogy színes egyedek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések