2017. augusztus 11., péntek

Mécses készítése befőttesüvegből

A fenti képen látható mécsestartót ajándékba készítettem egy kisebb méretű befőttesüvegből. A mai szupergyors ötletem egy befőttesüveges mécsestartó hómbernek ötlöztetve. A befőttesüvegre gombból szemet, . Havas hatású mécsestartó befőttes üvegből ! Senkinek sem hiányozhat álmai . Festett befőttes üveg mécsestartó rénszarvas stencillel.


Jeges hatású szatinált mécsestartók befőttesüvegből. Mécsestartó készítése a teraszra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt. Egyszerű és könnyen elkészíthető karácsonyi. MÉCSES BEFŐTTES ÜVEGBŐL. Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan készíthetünk régi befőttes.


Befőttes üvegből tündéres mécsest készítek, egy kevés sütőpapír, dekopázs ragasztó és zsineg segítségével. Befőttesüvegből sok mindent készíthetsz, például ezt a kedves. Aki szeret horgolni, ezt a mécsest imádni fogják, készítése a képre kattintva . Egy szép kis befőttesüvegből , olajból, kanócból egy gémkapocs segítségével nagyon ötletes mécsest készíthetsz, ha csepegtetsz az . Varázsolhatjátok meghitté a hosszú sötét estéket! Karácsonyi mécsestartó befőttesüvegből. Nézd meg, milyen egyszerű elkészíteni!


Az ünnepi időszakban bármennyi mécsest is vásárolsz vagy készítesz, sosem . Szereted az egyszerű, de mégis nagyszerű, hangulatos téli dekorációkat, amiket fillérekből, másodpercek alatt el lehet készíteni? Ezt a sóba forgatott havas . A házilag elkészíthető pakolásoknak számos előnyük akad: először is jóval. Fogj egy tiszta befőttesüveget , tekerd körbe színes krepp papírral, a szája alatt. A mécsest tedd az üveg aljára – a láng óvatosan átsejlik majd a . Az legszebb karácsonyi dekoráció befőttesüvegből - Fantasztikus dekorációs ötletek,.


Ehhez a mécseshez fekete táblafestéket használj. Ha ezekkel készen vagy, helyezz egy mécsest a befőttes üveg belsejébe. Halloween mécses elkészítése : 1. Készítsünk a drótból fület, így fel is akaszthatjuk a kertbe a mécsesünket ! A mécseseket festeni fogjuk, ami nagy élvezet lesz a gyerekek számára.


Mécsesek befőttesüvegből – anyagok, eszközök. Otthon található kisebb méretű. Elkészítése : Első lépésként alaposan tisztítsuk meg az üveget, majd töröljük szárazra. Tündéri mécses befőttes üvegből.


Ha több mécsest teszel az üvegbe a minta még szebben fog látszani. Pár üres befőttesüvegből , néhány tobozzal dekorálva hangulatos fényeket varázsolhatsz. Nem kell nagy kézügyesség hozzá és percek alatt elkészítheted.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések