2017. augusztus 23., szerda

Loctite 577 kikeményedési idő

Alacsony hőmérsékleten történő, valamint fej feletti alkalmazásokhoz. Közepes szilárdságú általános menettömítő lassú kikeményedéssel. C alatt alkalmazza, célszerű. Megjegyzés: A bőrösödési- és a kikeményedési idő függ a relatív páratartalomtól és a. Kitölti a teret a csatlakoztatott felületek között, tömít és zár egyidejűleg. Emlékszik a nagyon erős és vicces ragasztóra a TV-reklámokból?


Ma is szuperül működik, mi áruljuk a szivattyú-webáruházban, próbálja ki ! Hidraulikus és pneumatikus. Finom- vagy durvamenetekrôl . Ideiglenes nyitvatartási idő. A tömítők felvitele előtt ajánlott a . Szállítási idő : Raktáron (azonnal elérhető). Tanulja meg, hogyan csökkentheti az állásidőt és a karbantartási. Kikeményedési idő perc.


Digitálisan állítható, idő -vezérelt adagolást biztosít, üres és ciklus vége jel kimenettel. A LOCTITE menetrögzítő termékek megakadályozzák a menetes kötések kilazulását. Válassza ki a megfelelő terméket.


Rögzítési idő acélon: perc. Nedves felületen is tapa víz alatt kikeményedik. A ragasztó felvitele előtt tisztítsa, zsírtalanítsa a felületet – használja a Loctite oldószeres tisztítóit.


Azokat az alkatrészeket. Loctite 5közepes szilárdságú menettömítő fém menetekhez. Növeli a kikeményedési sebességet passzív felületeken. Kis idő múlva az alkatrészek könnyen szétbonthatóak.


EN 3szerint meghatározott áthatolási idő. A kikeményedett Loctite termékek jellegzetes polimerek, és nem jelentenek semmilyen . LOCTITE 5š Valamennyi durva fémmenethez javasolt tömítőanyag. Cikkszáloctite 577. Henkel - LOCTITE577.


Unix_Dokumentum › file=LOCTI. C), inaktív anyagokon is kikeményedik ÚJ! DVGW tanúsítvány (EN 751-);.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések