2017. augusztus 28., hétfő

Festékkaparó gép

A STEINEL garanciát vállal a kifogástalan minőségre és működésre! A garancia ideje HL sorozatú termékekre hónap, illetve 5üzemóra, ami a vásárlás . FESTÉKKAPARÓ és még termék közül választhat a kategóriában. Megbízható szerszámok minden barkács célra, döntsön Praktikusan! Edzett, utánélezhető penge.


Pótpenge tárolás a házban. Szintetikus, erős nyél. Termék kategóriák: Tartozékok, egyéb. Szállítási idő: Raktáron. Festő spakli, fa nyél. Válasszon kiemelkedő.


Ez a festékkaparó eltávolítja a festéket és ugyanakkor sima felületet hagy hátra, vagyis az újrafestés azonnal. Skil Fox az 1-ben: egy egyszerű gép széles körű alkalmazásokra. Ecset, kefe, festékkaparó. Pengetartóval, pengékkel, spatulával.


STANLEY Profi festékkaparó 38x180mm. Egy kategóriával feljebb: Ipari gépek , barkácsgépek. HU oldalon feltüntetett árak, kizárólag az online vásárlásra és megrendelésre érvényesek. FESTÉK KAPARÓ 50MM, A 6Ergo egy erőteljes kaparó általános használatra. A keményfém penge lehetővé teszi fa, fém és beton felületekről festék, . Készlet, Mini fúrógép gravírozó csiszoló köszörű, Ütvecsavarozó, Ütvefúró, Fúrókalapács, GRAVÍROZÓ GÉP , KÉSZLET, Gravírozógép, tartozékok, kiegészítők . Univerzális festékkaparó szerszám 21cm-es nyéllel, rasketta db.


STR festékkaparó inox műanyag nyéllel, mm, Strend Pro festékkaparó. Akkumulátoros gépek. Használt és új mezőgazdasági gépek , traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és.


Ez a termék nem található meg az adatbázisunkban. Lehetséges, hogy időközben törlésre kerűlt. Nincs elérhető leírás. Cégünk magas minőségű kézi szerszámok, elektromos és pneumatikus szerszámgépek, áramfejlesztők, kompresszorok, szivattyúk és kerti gépek , illetve.


Rendelj rozsdamentes festékkaparót a transvidia. Elektromos Szerszámgépek márka szerint. Magyarországon belül bárhova! Polipropilén nyél edzett acél pengével és levehető műanyag fedéllel.


Alkalmas festékfröccsenések üvegről való eltávolítására. Spakli festékkaparó 100mm. Teljes hossz: 1mm Súly: g. Cikkszám SEP-SPAKLI100.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések