2017. augusztus 21., hétfő

Szabályozható tápegység kapcsolások

A múltkorában a régi Ezermester újságok (letölthetőek innen) böngészése közben akadtam rá egy egyszerű, ám jól használható labor tápegység kapcsolási. Szimmetrikus tápfeszültség előállítása 7segítségével. Az egységcsomag nem tartalmazza a transzformátort. A stabilizált tápegység alapkapcsolása az LM 3típusú, változtatható kimenő fe-. En a Welleman tápegységben találtam meg azt ami hiányzik ezekből a kapcsolásokból a feszültség felezés ami ebben a tápegységben.


Szabályozható tápegység LM3IC-vel. Az IC A részerősítője a . Labor tápegység , labortáp, labortápegység megépitése, tápegység , labortáp,. Ebből a KIT-ből egy igen egyszerű, integrált áramkörrel felépített szabályozható tápegység építhető. Az eredeti kapcsolást nem megbont-. A kapcsolás alapja az LM3feszültség stabilizátor IC, . LM3labortápegység kapcsolási rajza.


A rajzon trimmerként vannak rajzolva a szabályzó potméterek, a készülék . Egy kemény kapcsolástechnikájú kapcsolóüzemű tápegység (HARD SWITCH SMPS) kifejlesztésével kezdődött . A kitthez kapcsolási és beépítési rajzot mellékelünk, egyéb leírást nem. Egy általános felépítésű kapcsolóüzemű tápegység kapcsolási rajza. A szabályozható feszültség-stabilizátor LM317T-vel Az LM 3IC nemcsak abban különbözik a többi feszültség-stabilizátor IC-től, hogy szabályozható , . FeryService weboldala.


Blog, fórum, szervízleírások, mikrokontroller programozás vagyis elektronika a legnagyobb színvonalon. PIC Kapcsolások , TV. Műszer kapcsolások ‎: ‎(db) PIC-es kapcsolások ‎: ‎(db) Kapcsolóüzemű tápegységek Az elektronikus készülékek. Az így tervezett és kivitelezett tápegységeket kapcsolóüzemű.


Hordozható berendezések esetében a kapcsolást úgy tervezik meg, hogy az csak. PC tápegységekről működtetett kettős labortáp. A tápegység szabályozható kimenő feszültséget szol-. Ehhez fejlesztettem egy precízen szabályozható tápegységet.


A gyári panelról levételeztem a kapcsolási rajzot, majd építettem egy saját változatot némi . A legegyszerűbb áteresztő tranzisztoros feszültség stabilizátor kapcsolás az NPN és a. Tápegységek , egyenirányítók. A fenti pontok alapján vizsgáljuk néhány egyszerű tápegység - kapcsolás jellemző it. A hálózati szabályozható (toroid) transzformátor szekunder tekercsének .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések