2017. augusztus 22., kedd

Keiki paszta árgép

Keiki paszta - orchidea hormon virágzás serkentésére és klónozásra. E9l ad - Lakásdekorációk - Új és használt termékek széles. Az általad keresett termékből a Vaterán 8db van! Orchideák alvórügyeinek fejlődését serkentő fitohormon tartalmú . A keiki paszta használatát már bemutattam egy korábbi videóban, méghozzá egy tőrothadásos orchideán.


Többen is kíváncsiak voltak már arra, hogy mi a helyzet a keiki paszta alkalmazása után. Ettől a növény megerősödik, és nagyon jól beindul a virágzás. Két hét múlva már látható lesz az eredmény.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Feliratkozás a hírlevélre.


Féreghajtó Paszta ml, FéreghajtóPaszta10ml Kérdezz felelek. Helyhiány miatt eladóvá vált a képeken látható orchidea ami fehér virágot hoz. A zöld a keiki paszta. Elég jó minőségűnek tűnik, mert elsőre sikerült babát kreálni. Most szeretném megmutatni, hogy mivel lepett meg!


Rugalmasra száradó, formatartó, könnyed hatású, vízbázisú modell paszta. Szilikon formába nyomva különböző alakzatokat 3D díszeket .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések