2017. augusztus 15., kedd

Ruhafilc

Ruhafilc

Méretei:3x 2x 2mm. A kép illusztráció jellegű, a termék színben eltérhet a képen megjelenő színtől. Aranyhörcsög Tenyészetemböl folyamatosan vihetök Szíríaí Aranyhörcsögök.


Költözés miatt új gazdit keres törpenyuszi és egy tengerimalac fressnapf -os . Cobbys Pet hörcsögketrec. A termék nagy valószínűséggel elérhető. Az aktuális és a kézbesítés napi készletek eltérhetnek. Jelenleg nem elérhető.


Nagyméretű ketrec variálható elemekkel, hörcsögöknek vagy egereknek. Nekem is volt ketrecben hörcsögöm, de soha többé ketrecben nem fogok hörcsögöt. Fressnapf , hörcsög, aranyhörcsög , ketrec , ár, árak . Ketrectálca , rákapcsolható Olasz dizájnos felső ráccsal, műanyag mókuskerék, amelyben.


Hörcsög ketrec 50x40x25cm. Kérlek csak akkor vásárolj, ha napon belül kifizeted a ketrecet. J AniOne kollekciónk a 2-3. Különleges rágcsáló ke trec . Megtalálhatja a praktikus és népszerű fém szállítóketreceket , de a többi, kedvence autóban, repülőn történő szállításához vagy állatorvoshoz való elviteléhez . Legalacsonyabb ár: 4 6900 Ft Acanashop.


Sokfélét vettem már, de mind eláztatta a ketrec alját, nehéz volt tisztán tartani. Most teljesen száraz, a cocik is rögtön tudták használni. Olcsó eladó új és használt fressnapf szállítóbox.


Akciós szállítóbox akár házhozszállítással is! Van benne egy kajástál ami egy fél kókusz héja, van .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések