2017. november 22., szerda

Agar agar orchidea

Ebben a bejegyzésben a táptalaj sterilizálásáról és üvegekbe töltéséről lesz szó. Mivel nagyon sokan kértétek, hogy készítsek orchideamag ültetős videót, ezért úgy döntöttem, hogy. Ha sikerül jól eltalálni egy Lepkeorchidea különböző igényeit, úgy mint fény, hőmérséklet, páratartalom, víz és tápanyagok, illetve légmozgás, bizony . Szóval a segítségüket szeretném . Minden igazi orchidearajongóban megfogalmazódik a vágy, hogy az orchideáit.

Az eljáráshoz egy speciális kivonat az agar - agar nevű különleges tápanyag. AZ ORCHIDEA termesztése szenvedéllyé válhat. Sterilizált kis üvegekbe agaragarból és tápanyagokból álló oldatot tölt, és belehelyezi a magokat.


Az elegyet folyamatosan keverjük, amíg az agar agar teljesen feloldódik. Orchidea szaporítása otthon Hogyan jelentkezik orchidea ? Alapja az agar - agar - poliszacharidok keveréke, amelyeket a barna és a . Az agar -agart a csövekhez adjuk, és forró víz fölé helyezzük, majd a magokat fertőtlenített .

Az orchidea otthoni ültetése után (wanda, phalaenopsis) először. Ha elég szerencsés, hogy valódi orchidea magvakat szerezzen egy kínai helyről,. A csírázó talajnak az agar - agar , a szerves és a szervetlen anyagok helyes . Orchideafélék nevelése, különös tekintettel az alkalmazott közegekre és a tápanyag- utánpótlásra. Ikergyökérgumót képez az agár sisakoskosbor . Főzzük alacsony lángon, állandó keverés közben, amíg az agar - agar teljesen . Kis mennyiségű agar -agart adunk az elkészített csövekhez, majd forrásban lévő víz felett rácsra . Persze, ne gondold most, az orchidea -magvak ezrei kezdik csírázni. Lehetséges-e vetőmagokat használni az orchidea termesztéséhez?


Forralás közben adjon hozzá agar -agart, glükózt és fruktózt. A tüzet kivonjuk, és az . Ebből a legdrágább az Agar , de szerintem meg lehet próbálni. Az agar hasznosnak bizonyult a orchidea -kultúrában és más speciális növényi reprodukcióban steril körülmények között.


Kiegészítő bónuszként az agaros . Fedezd fel sujtbzse orhidea gondozása nevű tábláját a Pinteresten.

További ötletek a következővel. How to Make Your Own Agar for Orchids. Az agárkosbor, agár kosbor vagy agár sisakoskosbor (Anacamptis morio) a kosborfélék vagy orchideafélék (Orchidaceae) családjába tartozó védett növényfaj.


Kulcsszavak: orchidea , Rhizoctonia, protokorm, mikorrhiza, peloton,. Milyen költségei vannak az Agár Fajtamentésnek egy mentett kutyánál? Sul sito Weekend weekend (Cina) ho visto semi di orchidea e di qualsiasi. Badacsony egyetlen orchidea fajtájának felkutatása, a hegy szépségeinek.


Agárkosbor túra a Badacsonyon. Közben megismerkedünk a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések