2017. november 17., péntek

Pvc élvédő

Ezt a terméket önállóan nem forgalmazzuk. Lencse alakú profil , öntapadós. Azonos szintben lévő burkolatok közti dilatáció áthidalására szolgál. Széles és lapos burkolatváltó profil , amely a síkban azonos magasságú burkolatok küszöb nélküli összeillesztését teszi . Ennek a burkolatváltó profilnak az anyaga alumínium, amely 0-mm között .

Rögzítés módja: Dübeles. Tekintse meg a ParkettaTechnika webshop kínálatában széles szín- és méretválasztékban elérhető burkolatváltó profilokat! Ha egyszerű és gyors megoldásra van szüksége, ez az öntapadós illesztőprofil mm-es magasságkülönbségig megfelelő. Eloxált, vagy fadekor-fóliával burkolt.


Burkolatváltó T profil , keskeny. Incizo több funkciós burkolatváltó profil. A burkolatváltó profilok funkciójuk szerint két csoportba sorolhatók. A szintkiegyenlítő profil elsődleges célja a magasságbeli szintkülönbségek áthidalása, .

FLEX BOARD PVC flexibilis szintkiegyenlitő . BURKOLATVÁLTÓ - SZINTKIEGYENLÍTŐ PROFIL A VI-multiplex egy öntapadós élvédő profil , amely 7-mm szintkülönbséget képes lefedni. Tökéletes megoldás íves burkolatváltás kialakítására. Szintkiegyenlítés : 0-mm.


Indító- és végzáró profil. Válassza ki a rögzítés módját! Padló burkolatváltó , rozsdamentes acél, polírozott, mm x m. A technikai újításoknak köszönhetően készletünkön a legkülönfélébb élvédő és profil megoldások találhatók. Alumínium, rozsdamentes, műanyag, exkluzív és . Salag burkolatváltó profil , öntapadós,aluminium, m, eloxált ezüst. Zavarja ha valahol csúnya lyukak látszanak ki?


Odafigyel minden részletre? Mivel oldjuk meg burkolás előtt? Lehet, hogy éppen most szembesülsz, azzal a helyzettel, hogy valamit ki kellene találno ugyanis új burkolat lerakása előtt állsz, vagy éppen helységeket nyitsz . Rámpaprofil kerámiacsempe és vinyl-,.


Profilplast reklámvideó. Nyíregyháza április 11.

A Schlüter- profilok a funkcionalitás és a dizájn ideális kombinációját nyújtják. Rendszermegoldásokat kínálunk a vízszigeteléshez, a rétegelválasztáshoz, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések