2017. november 24., péntek

Eladó lakás kecskemét széchenyiváros

Eladó lakás kecskemét széchenyiváros

Kecskemét ) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan . Széchenyi-város eladó lakások. Nyugati tájolású, alaprajzi elrendezésében . Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Gyenes téren fiatalos lakás beállóval, tárolóval eladó ! Egyéb tudnivalók: -tető szigetelt - új . Alacsony rezsivel rendelkező lakás , szobái különnyílók és világosak.


Eladó lakás kecskemét széchenyiváros

Az ingatlan közepes állapotú, igény szerint, felújítással remek. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. A járművek helyzete a mindenkori BKV menetrend szerint kerül megjelenítésre. A FEOL Fejér megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal.


Ingatlanközvetítés az OTP Csoport hátterével! Vásároljon kényelmesen! Keresse fel az Önhöz legközelebbi drogériánkat, vagy válassza a dm Online Shopot és élvezze a házhozszállítás előnyeit!


Eladó lakás kecskemét széchenyiváros

Hozza formába a lakást ! Tekintse meg kiemelt termékeinket, melyekkel jó alapot, és egyedi hangulatot teremthet otthonában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések