2017. november 9., csütörtök

Motorkerékpár feszültségszabályzó hiba

Ha a motorkerékpár akkumulátora túltölt vagy alultölt, akkor előfordulhat, hogy a feszültségszabályzó meghibásodott. Ellenőrző lépések a hiba azonosításához. A motor megáll az egyik kereszteződésben vagy esetleg kimaradozó gyújtás jelentkezik. Legtöbbször valamilyen elektromos hiba okozza ezeket a tüneteket. Ez teljesen üzemszerű, nem hiba , . Azt értsd meg hogy az a generátor, ami a motoroban van, túlzottan nagy.


A gyári feszültség szabályzó bekötése hasonló módon van megoldva. Feszültségszabályzó széles választéka. Vásárolj, vagy olvass részletesen az alkatrészről: hibajelenségek, működése, 12V, stb. Javítás, építés, hibafelismerés. Tipp: Fotókönyv készítés . A töltésrendszer legalább olyan fontos része a motornak mint maga a motorblokk.


Töltésrendszer nélkül ma már nincs gyújtás és a világítás sem működik. Ehhez gépkönyv kellene, nagy motoroknál kb 60V AC feszültséget kell. Elmondaná valaki akinek már volt ilyenje, hogy mik a típushibák , . W teljesítményéből a motor csak 100W teljesítményt használ el, azaz enyhén túlméretezett a generátor, a fesszab.


Generátor feszültségszabályzó vásárlás online. Ennek letéteményese az intelligens, multifunkciós feszültségszabályzó , az MFR. Keleti és nyugati motor - és robogó alkatrészek és kiegészítők, motoros ruházat. A feszültségszabályozó a kocsiszekrény tartójánál, jobbra a motortól ,. Előforduló probléma, hogy a motorkerékpár akkumulátora lemerül, ilyenkor nem lehetséges az indítás.


Bármilyen típusú elektromos hibák feltárása – javítása. Ezeket a hibákat sajnos csak megbontás után vehetjük észre:. A motor mozgási energiáját felhasználva, a generátor áramot állít elő. A nyilvánosságra került, és bevallott hiba a motorok elektromos rendszerében van, mely a feszültségszabályzó rendellenes működésében.


Tourmax › Feszultseg_. Az új eszközt csak a hiba megszüntetése után szereljük be! Webáruházunkban az összes ismert és ismeretlen motorkerékpár -típushoz talál - vagy rendelhet . Fogyasztói ár ‎: ‎24. Ft Elektromos alkatrészek - Bátszi Motor batszimotor.


Bal oldali kormánykapcsoló, szivatóval. A gépjárművek motorjának a beindításához szükséges elektromos energiát az un.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések