2017. november 15., szerda

Plymouth rock tyúk

Plymouth rock tyúk

Plymouth Rock és Zengő Plymouth tojások eladók. Nagy, erős, inkább megnyúlt tyúk , elég magas és széles állással. Büszke tartású, élénk vérmérsékletű, de nem . Erős testfelépítésűek: kifejlett . Sávozott színváltozatát az Amerikai Egyesült Államokban tenyésztették ki a múlt század közepén. A sávozott plymouth fajtán belül kialakított . CÍMKÉK baromfi tyúkfajták tyúk háziállat díszbaromfi kakas. Az Amrock nagyon nyugodt barátságos tyúk.


Egyazonokból kezdték el tenyészteni, az Amrockot, mint plymouth rock -ot. Győr-Moson- Sopron , Tét. Tarajosvilág című kötetében, amely a kezdő és haladó tyúktenyésztők hasznos könyve. Az ilyen tyúkokhoz tartoznak csirke plymutrok.


Gyűrűméretük: kakas 2 tyúk 20. A kakasok súlya 3-kg, a tyúkoké 5-kg. Kék Orpington kakas és fekete Orpington tyúkok Fábián Gábor . A csirkefajta kiválasztása a kis farmjára? Magyar tyúkfajták , amiket érdemes megismerned. A hamburgi tyúk (a házityúk , melléklet 10.).


A plymouth - rock nálunk Magyarországon igen kedvelt fajta, úgyhogy polgárjogot is nyert és általában fonetikusan . A magyar tyúkfajták. Csirkefajták, Kakas, Madarak, Nizza, Víz, Állatok, Csirkeudvar. A házityúknak tömérdek fajtája van, melyek rendszeres. My new barred rocks are awesome! Fedezz fel ötleteket a következővel kapcsolatban: Tyúkok És Csibék.


There are many wonderful breeds of chickens, but the. Very tame nice breed that gives you big beautiful brown eggs. Tyúkfajták (lásd a mellékelt szines képet).


CsirketartásKiskerti Farmerkedés Tyúkok És . A cseh tyúkok története – Minden a hagyományos cseh tyúkfajtákról – az. Tyukfajtak: Hazityuk, Erdelyi Kopasznyaku Tyuk , Magyar Tyuk , Poszavinai Bubos. Liliputi kakas és tyúk.


A HÁZITYÚK valószínűleg a világ legnépesebb madárfaja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések