2017. november 28., kedd

Befőttes üvegből váza

Befőttes üvegből váza - Manó kuckó. Sok finomságot eltehetünk benne a hidegebb időkre, hogy télen is . Ha megláto milyen csodás vázák készíthetők befőttesüvegekből, egyet sem dobsz majd többé a kukába! Ha a technikát befőttesüvegre használod és lefested az üveget , akár vázának , fakanáltartónak vagy.


Madzagos váza A befőttes üvegeket már elődeink is sokszor felhasználták vázaként , azonban mi mutatunk egy fillérekből előállítható dekoratív vázát.

Van egy pár kallódó befőttesüveged a ház körül, amit szeretnél kreatívan és . Lefestek hagyományos, vagy éppen kissé különlegesebb befőttes üvegeket. A festéshez krétafestéket használtam. Dremel Projektek, Üvegváza , Gravírozott . Find this Pin and more on . Mar This Pin was discovered by Tünde Gadó.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Bár ezt a vázát , egész évben imádni fogod. Ha szereted a vintage stílust, akkor ez az egyszerű, ám mégis hangulatos váza biztosan a lakás vagy az udvar dísze lesz! Hozzávalók: befőttes. Sok mindent kihozhatunk belőle: alkalmi dekorációt, vágott virágoknak vázát, mutatós tárolót,. Anyák napi fényképes váza befőttes üvegből.


Váza készítése befőttes üvegből. Tantárgy: Technika és életvitel. Témakör, tananyag: Anyagok és megmunkálásuk, . Olajmécses, váza kézzel festett palackból, díszlámpás befőttes üvegből – Életszépítők. Fedezz fel ötleteket a következővel kapcsolatban: Vázák. Varázsolj befőttesüvegből vázát útmutatónkkal nem csak a háziasszonyoknak szeretnénk kedveskedni, hanem az újrahasznosítás . Eladó használt RETRÓ, FÚJT BEFŐTTES ÜVEG , LOFT dísztárgy, váza is lehet db literes felfelé keskenyedő Vásárolj azonnal, licitálj . Az amerikai alkotó palackokat, befőttes üvegeket hasznosít kreatívan.


Csomagolással az egyszerű, önmagában nem túl tetszetős befőttesüvegből is csinos vázát. Ha ehhez hasonló lógó mécseseket szeretnél, a befőttes üvegek tetejére.

Trendi váza befőttesüvegből. Ahelyett, hogy kidobná hasznosítsd újra a befőttesüveget. Fesd újra kedvenc színeiddel, rajzolj rá mintát és máris kész az egyedi . Mire lesz jó három lekvárosüveg , ha nem vagy konyhatündér? Bottle váza méretben - Philippi méretek: magassága cm. LSA Flower Single stem üveg váza , 17cm, áttetszõ, kézzel készített.


Mire jó a befőttesüveg – Csipkés vázák – DIY HahoPihe. Töltsd meg a befőttes üveget , minél színesebb cukorkákkal, cukor-csokitojással, aszalt gyümölcsökkel. A tetejére visszateheted a befőttes üveg.


Ezúttal egy könnyen megvalósítható csipkés vázát készítünk, ami ráadásul. Amire szükséged lesz: befőttes üveg , csipke anyag, szalag, . Ez egy egyszerű ötlet, hogyan varázsoljunk egy sima üvegből szép vázát. Az üveg általános értelemben amorf szilárd anyag, amelynek egyes tulajdonságai a. A legismertebb ilyen római üveg a Portland- váza (Barberini- váza ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések