2017. november 17., péntek

Fa viasz

Először is, mi a bútorviasz , mire jó, hogyan használd? Színtelen viasz (vax, wax): felületvédelem célját szolgálja, pl lakk helyett használhatod. PNZ TERMÉSZETES FESTÉK FAOLAJ FAVIASZ PADLÓOLAJ BÚTORVIASZ BIOFESTÉK MÉ. Tartós favédelem természetes anyagokkal , festés, . A biopin teak-olaj ápolja és védi a felületet.


Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.

Adj meg egy számot és 9között. Ez a termék nem kapható online és nem is foglalható le. A bútorviasz a fabútorok feldolgozására és helyreállítására szolgáló eszköz.


A Master City-ben viaszbútorok vonzó áron vásárolhatók. Javasolt fogyasztói ár. A HG bútorviasz -eltávolító ideális szer a régi viaszrétegek felso részének eltávolítására , . Lágy paszta állagú színezett beltéri bútorviasz , nyers és festett bútorok antikolására, valamint rönkházak faházak polcok és más beltéri fa felületek viaszolására . PNZ BÚTORVIASZ - MÖBELWACHS(wax) 0. Igen jó beszállítói kapcsolatain lehetővé teszik, hogy kedvező áron és minőségben kínálhassuk Önöknek az általunk .

Showing all. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb alapján . A Vintage Paint festékkel festett bútorok felületének zárására tökéletes választás az ANTIQUE WAX bútorviasz. A környezetbarát, vízbázisú VINTAGE PAINT . Ft eladási ár felett. Ezt a bejegyzést már réges-rég. Hasonló termékek kedvező áron.


DekorációFamegmunkálás. Bútorviasz és barátai, avagy milyen fedőréteget válasszunk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kültéri favédőlazúr színben: Fenyő, Dió, Teak liter . Tökéletes lezárása a festéknek, mellyel bútoraid festett felületét megóvhato hosszabb . Az áraink tartalmazzák a ÁFÁ-t is!


Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj a legjobb . Zárása bútorviasszal (wax) vagy lakkal javasolt, amelyeket megtalálsz termékeink között. Ne keverd össze azonban a klasszikus táblafestékkel, amelyet. Oli-Natura Möbelwachs ( bútorviasz ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések