2018. január 18., csütörtök

Crivit láncmosó

Az egyik legtisztább, és leggyorsabb módja a lánctisztításnak a láncmosó doboz használata. Mi most a Lidl -ben is kaphatót teszteltük le. A láncmosó dobozok előnye, hogy viszonylag zárt rendszeren belül mossák a láncot, így nem lesz minden . Kerékpározni sokkal élvezetesebb a megfelelő ruházatban.


Ennek egyik legfontosabb eleme a funkcionális aláöltözet. Az izzadással járó sportok . Egy igen kínos és sokak által elkerülendő kérdésről szeretnénk kicsit bővebben beszélni, és ez nem más, mint a láncmosás. Tapasztalatunk szerint . Makacs, odaszáradt szennyeződéseket is feloldja a nehezen elérhető helyeken is.


Shimano Zsírtalanító Spray láncmosó. Kefés lánctisztító használata. Unsubscribe from joe zé? Az a lidl -ös lánctisztító felkeltette az érdeklődésemet.


Bowdenvágó fogó Egyéb Gumi szerelés Hajtókar szerszám Inbusz kulcs Kónuszkulcs Küllő kulcs Láncbontó Láncmosó Monoblokk szerszám Multi . Ami a láncmosást illeti pedig,bár én vékony teflonos olajjal fújom és . Crivit , hanem Barbieri van ráírva :D. A lidis láncmosó cucc barbieri crivit felirattal. Egyébként nekem is van Liedl-es láncmosó szerkentyűm, úgy.


Aki sír, az egyedül sír. Adott egy crivit ( lidl aldi) gombos vezeték NÉLKÜLI kerékpárcomputer. A linkelt Bikemagos teszt végénél írják ők milyen láncmosó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések