2018. január 17., szerda

Eger faház szállás

Kabin hétvégi faházak , lombáházak és különleges szálláshelyek. Cserkeszőlőn (min. éj) jún. Juniusi pihenő wellness akció félpanzióval (min. 2éj) júl.


Fürdőzés az Orchidea Hotel wellness részlegében, evezés, kerékpározás és . Kültéri szaunáinknál nem kell kompromisszumot kötnie, a méreteket és a lehetőségeket Ön tartja kézben és az Önnek leg megfelelőbb méretű és típusú szaunát.

Amennyiben Ön már rendelkezik szaunával , kérjük tekintse meg szauna kiegészítőink – szauna kályháink, aroma és fény terápiáink, merülő dézsa stb. A villaparkban négy-, illetve hatfős apartmanok elérhetők, mindegyik apartman hálószobával, nappalival (síkképernyős televízió, légkondicionáló), teljesen . Faházas Villapark - Legkedvezőbb ár - Kérd akciós ajánlatunkat! Petnehazy Club Hotel - szaunás faházak.


Saját szaunával rendelkező faházaink egész évben várják! Négy és hat fős méretűek. Mindegyik faházunk privát .

Az Ópusztaszeri Erdei Vendégházak összeköti a falusi turizmus hangulatát kényeztető wellness szolgáltatásokkal, ugyanakkor családi részlegünk barátságos . A Fűzfa Hotel számos szolgáltatással, wellness részleggel és programlehetőséggel várja vendégeit. Hétköznapi tavaszi wellness akció (min. éj) márc. A hotelhez tartozik még hat darab hat személyes faház is. Tavaszi pihenés a Fűzfa Pihenőparkban (min. éj) máj. A Bükk egyik legkeresettebb és családok által leglátogatottabb wellness szállodája, ahol az árakat a családok pénztárcájához igazítottuk!


Chalet Herz - Luxus faház két család. Ennek köszönhetően az egész házon és annak teraszán . A címekre kattinva a szállás weboldalára jutsz. Családi faház egy gyönyörű helyen, kilátással a hegyekre, Les Collons. Vízparti nyaraló kereső, szállás vízparton. Keress egyedi szállásokat, ahol helyi házigazdáknál szállhatsz meg 191 . Kiadó kanadai rönkház a Mátrában.


Ez a modern faház Les Collons falujába fekszik, és a környező faházak közül az egyetlen déli fekvésű. Sokkal inkább egy igazi erdei faházban , ahol tökéletes kényelemben. KERTI FAHÁZAK, SZERSZÁMTÁROLÓK, SZAUNÁS HÁZAK , ÁRUSÍTÓ FAHÁZAK.

KOCSI BEÁLLÓ APÁCARÁCCSAL. Díjmentes fürdőköpeny, wellness törölköző és szaunalepedő használat, valamint minden vendég . Egy új szállás épület saját wellnesszel ott ahol a regék szerint az Föld szíve dobog, a Dunakanyarban. Kismaros határában a Börzsöny-hegység lábánál lévő.


Családi faház Alm Resort Nassfeld. A stílusos, erkélyes faházakban ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. Kiadó faházak és rönkházak a szallashirdeto.


A FA3-as faházban az alsó szintjén felszerelt konyha, nappali, kétágyas . Szaunás apartmanház Nassfeld közelében! A faházak kedvező fekvésének köszönhetően a Schladming-Dachstein sírégió négy hegye remekül besíelhető. Sajátos hangulatú luxus faház -pályaszállások Bukovel szívében.


FerienPark Kreischberg - faházak , hütték, apartmanok wellness részleggel Kreischbergen. Ingyenes Wi-Fi elérhető a szállás egész területén! Vissza a kategóriákhoz.


Az Extra Faház egész évben várja Önt! Anyagvastagság: mm. Alapméret: 400x3cm.


Mátraszentimre központjában, a Felső-Mátra központi részén, erdős környezetben helyezkedik el összkomfortos faház , kültéri medence, jakuzzi . Wellness fürdő Mátraszentimre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések