2018. január 25., csütörtök

Terrán synus sötétbarna

Terrán synus sötétbarna

Ismerje meg választékunkat oldalainkon! Csomagolási egység: db. Minimális rendelhető mennyiség: db! Raklap mennyiség: 2db. Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés, csomópontok . Ez a tetőcserép tégla és fekete . Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza.


Könnyedségével, és a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőfelújításhoz! Családi háza tetőjének könnyű és erős betoncserepe. Jobb árat szeretnék . Ft irány a bolt epitoanyag.


Az RLS Store Kereskedelmi Kft. Synus Meggypiros alapcserép. Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők . Kérjen egyedi ajánlatot most. A legjobb árak a terrán cserepekre.


Szállításban nem tudok segíteni. TERRÁN SYNUS TETŐCSERÉP. A termékek itt ábrázolt színe a valódi . SYNUS COLORSYSTEM színválaszték: tégla, sötétbarna , fekete.


Tégla, Sötétbarna , Fekete. Terran Danubia tetőcserép sötétbarna új. Terrán Zenit Resistor Grafit tetőcserép. Rundo Alapcserép Sötétbarna. Colorsystetégla, sötétbarna , fekete színekben kapható.


SYNUS – A tetőfelújítás legkönnyebb cserepe. Szín: tégla, sötétbarna. Elérhető színek: - tégla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések