2018. január 14., vasárnap

Bramac ereszcsatorna

Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken . Az általános igényeket teljes . Kérje ajánlatunkat a jobb árért!


Színes bevonattal ellátott korrózióálló, horganyzott acéllemezből készül.

Anyaga színtartó és időjárásálló. Bramac ereszcsatorna m-es NA 150. Velux tetőablak akció. VELUX Standard és Standard Plus tetőablakok most 10. Csatorna és tartozékai.


Kispál Tüzép Tüzelő és építőanyag Kereskedés. Apostag, Vasút utca 24. Hódfarkú Protector betoncserép.

Téglány Protector betoncserép. Fém ereszcsatorna -rendszer. Stabicor ereszcsatorna - . Ereszcsatorna rendszer.


BRAMAC új terméke a fém ereszcsatorna -rendszer, amely gazdaságos, UV- és korrózióálló. Tűzi horganyzott acél, időjárásálló bevonattal . Express fuvar (óra, óra). A csatorna kampó merevítő bordával van ellátva, növelve ezáltal az elem statikai . A videó bemutatja, hogy hogyan, milyen kiegészítő rendszerelemek felhasználásával lehet kialakítani a tető.


Színes ereszcsatorna rendszert Téglavörös, Grafitszürke, Világos barna és Sötét Barna. Lindab ereszcsatorna rendszer. Mitől lesz a tető ° COOL? Tartozék eresz ,gerinc,vápa kialakításához. NAPOS BRAMAC TETŐFEDŐ KÉPZÉS - ELMÉLET.


STAL szögletes ereszcsatorna rendszer. TARTOZÉKOK AZ ERESZ KIALAKÍTÁSÁHOZ. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések