2018. január 31., szerda

Trapézlemez nyíregyháza

Nyíregyháza Kinizsi Pál u. Másodosztályú trapézlemezeink külö. Az Ön gazdaságos beszállítója. A cserepeslemez könnyű . A trapézlemez alapanyaga lehet festett acél, horganyzott acél vagy alumínium. Járatos, raktáron tartott színeink: fehér, vörös - cserép szín, szürke, .

Trapézlemezek Magyar Gyártótól! Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Mennyi a trapézlemez ára használtan? Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez.


A mm anyagvastagságú horganyzott, vagy színes trapézlemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve. Famintás lemezek kiválóan alkalmas: -Kerítésnek,Oldalfalnak -Álmennyezetnek - Épületek külső és belső burkolására -Épületek bádogos kiegészítőihez . A borda szélessége felül és alul egyaránt mm. A famintás trapézlemezek kiválóan alkalmazhatók kerítésnek és egyéb térelválasztáshoz.


Azonnal fogható trapézlemezek raktárról, II.

Cserepeslemez és trapézlemez - cserepesbazis. Költségtakarékos megoldás és gyorsan kivitelezhető. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Elkezdtük szinuszhullámos cserepeslemez forgalmazását, egyedi méretre gyártását. Ttrapézlemezeinket főként.


Tés Tfamintás trapézlemez méretre gyártás. Effektív konstrukciók megvalósítását teszi lehetővé, melyek . Szendvicspanelek és trapézlemezek forgalmazása nagy választékban és kedvező áron. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye​ ​. Teljes szélesség az elem teljes szélessége és a fedő szélesség pedig a két lemez . A Dohánygyár és az Agroker között).


Nyitva tartás főszezonban, április 01. ZSIKI KFT garázs, akció, szendvicspanel, . Termékpalettánkon megtalálhatóak az alacsony és magas bordás trapézlemezek , PUR, PIR hab és kőzetgyapot töltetű szendvicspanelek, cserepeslemezek, . Bravo trapézlemez cink mm. Esthetica trapézlemez matt szürke.


Polikarbonát profillemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések