2018. január 9., kedd

Japán csirke eladó

A képeken látható állományból tyúk illetve törpe japán tojás eladó. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nyíregyháza. Település: Jászberény. A hirdető: Tulajdonos hirdetése.


Hirdetés típusa: Eladó. Kereső eladó csirke tyúk. Tanyasi, szabad tartásúak. Kapcsolódó ajánlatok. Vörös kettőshasznú csirké.


Eladó fehér és tarka japán tyúkok illetve csibék. Remek kotlósok illetve tojók. Ft – Cegléd (Pest megye). Eladó , ingyen elvihető Haszonállat hirdetések Gödöllő területén.


Japán kakasok, tyúkok eladók. Rengeteg oldalon hallom, hogy a japántyúkok önállóak. Nekik volt japántyúk eladó , és adtam nekik egy japánkakast full ingyen adtam. Eladó japáncsirkék fehér,fekete és sárga színekben. Eladó még 4db 2hetes és 5db hetes columbián színű brahma csirke.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Csillagászati ára van az indonéz különlegességnek. Csirke , csibeetető kakas cm. Ugyanakkor az igény is csökken a japán szakemberek iránt, mivel olyan fajtát sikerült kitenyészteni, amelynél a nősténycsibe tollazata . Tőrpe krédli japán kakas tyuk eladó - apro.


A világ legkisebb csirke fajtája, különleges V alakú testtartással. Egészséges, aktív japán táncoló egerek eladók. VILÁGSZERTE HÓDÍT A PELYHESKE, AVAGY A SILKIE CSIRKE. Egy hetes arany,fogoly,fekete szinű brahma-orpington kiscsirkék eladók.


Very good condition, see description - 80×20×cm. Fordítás erre a nyelvre: magyar. Ha kedvet kaptál a morzsa elkészítéséhez, esetleg beszereztél egy eredeti japán verziót, akkor semmiképpen ne hagyd ki ezt a . Baromfiudvart szeretnénk!


Tarthatunk japántyúkokat. Ez gyűjtőnév, a kistestű keverék .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések