2018. január 22., hétfő

Speciális mosószóda

A mosószóda kémiailag Na2COhétköznapi néven szóda vagy sziksó. Száműznéd a vegyszereket? Mosáshoz, felmosáshoz, konyhai felületek tisztításához. Ideiglenes ÁSZF módosítás! A kialakult veszélyhelyzet miatt, kérjük vegye figyelembe, hogy rendelését munkanap alatt tudjuk kiszállítáni.


Speciális mosószóda

Készült a Brenntag biztonsági adatlapja alapján:. Bionur speciális mosószóda 900g. Egy lépésben tisztít és fehérít.


A vizet enyhén lúgosítja, nem tartalmaz a környezetre káros összetevőket. Speciális mosószóda nátrium-bikarbonáttal használható színes ruhákhoz? Nem szedi ki a színét? Enyhe vízlágyító hatása növeli a . A nátrium-bikarbonát.


Széleskörűen felhasználható, a nátrium-bikarbonátnak köszönhetően vízlágyító,. A forró vízben jól oldódó, erősen lúgos kémhatású nedvszívó porból igen kis . Az intelligens mosószerek világában nem árt, ha néha visszanyúlunk nagyanyáink jól bevált praktikáihoz. Specifikáció alapján teljes megnevezés, Dr.


Biztonsági figyelmeztetés, Gyermek kezébe nem kerülhet! SPECIÁLIS MOSÓSZÓDA (NÁTRIUM- BIKARBONÁT) Univerzális, környezetbarát tisztítószer környezettudatos vásárlók. Termék neve: MOSÓSZÓDA. Már az egyiptomiak is ismerték ezt . Standardállapotban szilár fehér . Alkalmas gépi vagy kézi mosásra, . Illatosított mosószóda - geránium kg (Ft-ért) a hazai termékeket forgalmazó Spájzold be!


Felülvizsgálat dátuma 16. A TERMÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. Mosószerek kategóriájában. Egyszerűen önts a lefolyóba ek . Download BIZTONSÁGI ADATLAP Dr. A mosódió tisztít, ám nem fehérít, így fehér ruhák mosásához szükséges mosószóda vagy oxigénes fehérítő használata.


A hatályos rendeletek betartása, a speciális felhasználási technológiának megfelelő biztonsági előírások. Minőségi Solvay mosószóda , mely könnyen oldódik a vízben, kevés is elegendő belóle, hogy jól oldja a zsíros szennyeződést és a textilrostokban megült port. Zöldlomb mosószóda mosószer és általános tisztítószer (nátrium karbonát) kg az Internetpatika kínálatában.


Rendelje meg online vagy kérdésével hívjon . A legegyszerűbb környezetbarát tisztítószer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések