2018. április 12., csütörtök

Aluminium lemez eladó

Rétegvastagság: mµ. Az alumínium lemezek lehetnek melegen és hidegen hengereltek. Az autógyártásban főleg a hidegen hengerelt lemezeket használják – mm-es. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


Alumínium öntvények, hengerelt félkésztermékek. Melegen hengerelt acéllemezek.

A melegen hengerelt , bordázott felületű betonacélt a beton megerősítésére . Adott esetben daruval. Hengerelt és húzott termékek. Hidegen és melegen hengerelt lemezek 5mm vastagságtól 1mm vastagságig, változó acélminõségben és sokféle táblaméretben. A vastag alumínium lemezeket, ugyanúgy, ahogyan az egyéb alumíniumötvözetből.


Cégünk vállalja horganyzott, horganyzott-lakkozott és alumínium lemez választékunkból tekercslemez és táblalemez gyártását rövid határidővel. Alu lemez , hidegen hengerelt. Alu trapézlemez , hidegen hengerelt.


Aluötvözet lemez , melegen hengerelt.

Martin Metal Product Kft. A lemez és a henger közötti súrlódási tényező különböző modellekkel vizsgálhatóak. Cseppmintás lemez Tovább. A táblázatban látható súlyok.


Vékony, hidegen hengerelt lemez. Kulcsszó aluminium lemez. A gyártási eljárás szerint az alumíniumlemezek hidegen hengerelt. A szálláslekérdezés . Lapos-termékek a melegen vagy hidegen hengerelt lemezek és szalagok. Acéllemezek nagy választékban.


Acél lemez felületek: hidegen hengerelt , melegen hengerelt , . Létezik egy határ, ahol a lemez szélessége mentén a szálhosszúság nem állandó,. Hidegen hengerelt alumínium szalag lencsésségének vizsgálata ábra. Polysurlyn bevonatú alumínium tokozatok hengerelt ár csőszigetelést alumínium tekercs.


Szín: Bule Aluminium lemez Vastagság: 0. Síkhengerelt lemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések