2018. április 11., szerda

Mechanikus személymérleg

Mechanikus személymérlegek. Használat, Otthoni használat. Képernyő típus, Digitális. Anyag, Biztonsági üveg. Mérési felosztás, kg.

Mértékegység, Kilogramm . Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Fürdőszobamérleg - mechanikus (analóg), 1kg teherbírás, anyaga: műanyag, fehér színű. Próbáljunk meg mindig ugyanazt a mérleget használni, ha esetleg több is van a háztartásban. A mechanikus személymérlegek nem a legpontosabbak.


Ha nem bízik az LCD kijelzõkben, nem kedveli az új technológiákat vagy szimplán nem . A hagyományos mechanikus mérleg ideális a mindennapi testsúlyméréshez.

Analóg személymérleg, hagyományos külsővel. Levendula digitális konyhai mérleg 1. Jelenleg olyan termékek vannak az összehasonlításban melyek nem összehasonlíthatók az összehasonlításhoz hozzáadni kívánttal. Meg akarja tartani listán a . Erős, terhelhető felépítés. Vásároljon olcsón webshopunkból. Mérleg eladás és szerviz - asztali, árszorzós, konyhai, raktári, darabszámlálós, hí személy- és labormérleg.


Melyik típusú mérleg ad hitelesebb . Scarlett SC-BS33M0Fürdőszobai mérleg. A személymérleg manuális működésű. Maximális terhelhetősége 1kg. Személyi Mérleg Eta Vital . További kedvezményekért látogass el az Egészségboltba!


Ft-os kedvező áron a mosolygos. Soehnle klasszikus kör alakú kijelzős mechanikus személymérleg. A b ábrán egy egyszerű mechanikus konyhai mérleg vázlata, a c ábra szerint működnek a piaci 100–2kg méréshatárú mérlegek és a régi kórházi .

Hozzáadás a kívánságlistához. Terméklista elektroker. A kosár jelenleg üres. Terhelhetőség: 1kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések