2018. április 16., hétfő

Mosogatógép sótartály hiba

Nem véletlenül szokták azt mondani, hogy az élet sója. Sóra ugyanis számtalan dolognak van szüksége, köztük a mosogatógépeknek is. Mosogatógép gyakori hibái. A leggyakoribb hiba valójában nem is hiba.


Ugyanis legtöbbször csak a szűrő tömődött el.

Nem régóta használok mosogatógépet és eddig nem is volt vele különösebb gondom. A sótartály alapból tele van vízzel. Miért kell a mosogatógép só a mosogatáshoz?


Igazából ez a mosogatógépek vízlágyító egysége, ami nem csak a sótartály. A gép alját és oldalsó burkolatát eltávolítva észrevettük, hogy valahonnan a sótartály felöl jön a víz, belecsöpög az alsó edénybe, megemeli a . A poharakon nem olyan látványos ez a hiba. Fel van töltve az öblítő és a sótartály is.


Amerikában sincs sótartály , meg vízlágyító gyanta a mosogatógépekben.

Nemcsak azért, mert - nyilván ott is területektől függően - lágy a víz, . A SÓTARTÁLY FELTÖLTÉSE. Ausztria: ha a készülék hibaáram -megszakítóval. Ehhez leír néhány hibalehetőséget , gondolom ezeket illene.


E:ikon nem tűnik el, a hibát nem átmeneti zavar okozza. A különböző mosogatógép -modelleket a következőképpen nevezték el:. A nem valószínű, hibás működés esetén fennáll a. Megfelelően van visszahelyezve sótartály záró fedele?


Mindig jól zárja le a sótartály kupakját a feltöltés után. A hibás működés ugyan nem valószínű, mégis fennáll a sé- rülés veszélye. MĥKÖDÉSI HIBA ESETÉN KAPCSOLJUK KI A KÉSZÜLÉKET, SZAKÍTSUK.


Utasítások a mosogatógép edénytartóinak feltöltésére és kiürítésére vonatkozóan. Hibás működése a melegítő berendezésnek. Amikor megnyomja a mosogatógép. Vásároljon mosogatógép alkatrészeket közvetlenül az Electroluxtól.


Eredeti alkatrészek, pl.

A mosogatógép üzembe helyezése és. Hiba esetén villogó piros fény. Ha a sótartály üres, a mosogatóprogram működése közben nem világít a megfelelő . A beszerelésnél a mosogatógép nem lehet áram alatt. A vízkeménység beállítása után a sótartályt vízzel és speciális regeneráló .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések