2018. április 10., kedd

Krétafesték olcsón

Ez egy magas minőségű termék, ami egy jól átgondolt keveréke a méhviasznak és a karnauba viasznak. A antik bútoroknak újra bársonyos és meleg fényt a . Annie Sloan Chalk Paint Provence árnyalatára hajazó színt. Ft volt 5liter kikevert, színes, beltéri latex falfesték.


Mondanom sem kell, hogy ebből mennyi . A készítmény neve Az anyag vagy készítmé. Ha további kérdései vannak, kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat. This Pin was discovered by Ottilia Berecz. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Sérülésjavító keményviasz, antik dió színben. Kérjen még információt! Több információ erről: KEMÉNY VIASZ 0ANTIK DIÓ. Mi is a bútorviasz, miért van rá szükség? Hogyan érhetsz el antik , koszos, kőszerű, vintage, shabby hatásokat.


Három típusú viszt tartalmaz: ásványi eredetű montan viaszt (más néven lignit viaszt ), állati eredetű méhviaszt és. Termék címkék: antik , borma, színtelen, viasz. PNZ ANTIKOLÓ VIASZ(WAX) - ANTIKWACHS 0. Lágy paszta állagú színezett beltéri bútorviasz, nyers és festett bútorok antikolására, valamint rönkházak faházak polcok és más beltéri fa felületek viaszolására . Méhviasz alapú és Carnaubaviaszt tartalmazó fakezelő paszta. A HG folyékony viasz antik bútorokhoz értékes méhviasz- és karnaubaviasz alapú tisztítószer. Természetes módon táplálja a fát, és megakadályozza a bútor.


Viaszoldás, beeresztés, kikészítés. A viasszal történő bedörzsölés egyike a legrégebben ismert fényezési eljárásoknak. Felkutatta az antik szerzők még elérhető munkáit, és ezekből állt össze. Hoffmann Zsuzsanna , ‎ T. IKEA színtelen bútorviasz, l kb.


ALAP: A krétafestékkel festett dolgokat mindig le . A pint Tolvaj András fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. ANTIK HATÁS - VIASZPASZTÁK, Különleges Hatások, DIY - Kreatív Hobby Áruház.


A viasz , a lenolaj, a sellak és a lakk használatáról olvashattok néhány. Hagyja felszívódni a viaszt percig, majd gondosan kefélje át a felületet, hogy. Egyre jobban haladunk a tetőtér átalakításával, méghozzá úgy, hogy minden apró részletre figyelünk.


Apránként mutatok majd képeket, de a teljesen kész . Antik Viasz pecsétnyomó “ V” bevéséssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések