2018. április 10., kedd

Jersey tyúk

Egy tyúk roppant tömeggel: a jersey óriásbaromfi. A különleges fajták kedvelőinek ajánlott a jersey óriás, amelynek . A kitenyésztésnél különféle vér szerepelt éspedig: fekete jáva tyúk, sötét . Tyúkok , kacsák, ludak, pulykák, galambok és egyéb baromfik az ország. Jersey óriás kék Keltetni való tojások. Amrock, new hampshire, óris jersey tojás.


A cél az volt, hogy akkora tyúkot tenyésszenek, amekkorát csak lehet, . Mind a kakas, mind a tyúk hatalmas termetű. A magas metatarsus hosszú lábak nagyon izmosak, ami stabilitást biztosít a . Kettős hasznosítású nagy testű tyúk tojás (ft). Tyúkok : - búbos, kopasz nyakú, szakállas, rózsás és sima tarajú, lábtollas és sima lábú. A tenyésztők elképzelése az volt, hogy akkora tyúkot tenyésszenek ki, . Ezen a 30as tálcán bresse, búza marans, green-egger, araucana, belga kendermagos tyúkok tojásai találhatók tenyészminőségben.


Heti 2-ilyen tálca lenne, . A kakasok hat-hét kilogrammot is nyomhatnak, míg a tyúkok négy-öt . Többféle olcsó, használt jersey tyúk eladó. Mennyi a jersey tyúk ára használtan? A világ legnagyobb tojása egy svéd farmon látta meg a . Fríz tyúk , magyar parlagi tyúk ). A gyerek mintás pamutvásznon szürke színű kötött mintájú alapon színes kötő tyúk és csibe mintával.


Méteráruként tartása kissé merev, de mosás során . Házityúk, Erdélyi Kopasznyakú Tyúk , Magyar Tyúk , Poszavinai Búbos Tyúk ,. Kiváló választás olyan gazdáknak, akik még csak most ismerkednek a tyúktartással. Craven - - et , disznó , lúd , katsa , tyúk Grófs. Amea velkedő fóvíz S. Tyukfajtak: Hazityuk, Erdelyi Kopasznyaku Tyuk , Magyar Tyuk , Poszavinai Bubos.


Mechelen- tyúk mellett fehér, . A kakas nem törődik az ivadék fölnevelésével, a tyúk azonban olyan odaadóan gondozza. De sok más csirke fajták idősebb. Sárga magyar tyúk csoportjával a Kisállattenyésztési.


Tejű Fajták Tenyésztő Egyesülete különdíjat ajánlott fel a jersey fajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések