2018. április 9., hétfő

Autó hátsó tengely

Ez az iparág legkedvezőbb, teljes értékű. REVERSE Kazetta Lock Gyűrű, Alu, VILÁGOSZÖLD. Campagnolo Veloce kazetta UD 10s Anyag: acél Sebesség: Campagnolo 10speedSúly: kb. Tartalmazza a zárógyűrűt. Lánckeréksor típus : sebességes kazettás.


Termékkör : 7sebességes kazettás lánckeréksor.

Itt egy kis videó kiegészítés. Jelen pillanatban még 14-es fogszámmal szerelik a kerékpárokat. Nézze meg milyen fogaskerekeket szerelhet fel bicajára a kbike shop bringás. Adatlap Kedvencekhez adom.


Shimano HG fogaskoszorú. Kazettás kerékagyakkal kompatibilis hátsó lánckerékcsoport. A racsni mechanika az agy részét képezi és a lánckerékcsoportot záróanyával rögzítjük.


Olcsó használt 15T single speed kazettás fogaskerék - Budapest V. Acor Single Speed (sebességes) talpas fogaskerék Edzett CrMo acél Kazettaa.

Egysebességes fogaskerék kazettás agyhoz, többféle fogszámmal. Az első esetben a kazetta test rögzítése egy zárógyűrűvel történik, amely a legkisebb . Fogas - sor - racsni. Kerékpárhoz fogaskoszorú, racsni, kazetta , lánckerék, stb. FORCE fogaskerék sor 7-es kazettás , FORCE fogaskerék sor 7-es kazettás , MM Sport Kaland Ajándék. Láncfeszesség-állító csavar (B-feszesség).


A hátsó váltó felszerelése. FOGASKoszorú SUNRACE CSM66-SEBESSÉGES KAZETTÁS. OLCSÓ BICIKLI SZERVIZ!


Biciklibolt és bicikli szerviz a . Nem tudom, hogy csak a fogaskoszorú vagy kazetta test is kotyog-e. Amikor én leszedtem a fogaskerekeket , kivettem a kónuszos tengelyt és . Az UG fogaskeréksort az utolsó (kicsi) fogaskerék rögzíti. A kazetta test legvége menetes kívülről, a fogaskerék erre kerül. Kazetta sebességes lánccal és kazettatesttel felszerelt kerékpárokhoz.


Lánc, fogaskeréksor , hajtókar. MTB váltók Kerékpározás - Kazetta 7 .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések