2018. április 17., kedd

Ereszcsatorna színek

Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és az Elite műanyag színbevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A széles szín és méretválasztéknak köszönhetően könnyen lehet a tetőhöz illő ereszrendszert választani. Előnye a hosszú, gondozásmentes élettartam, mivel . A Terrán ereszcsatorna -rendszer a legteljesebb megoldás az Ön tetőjének. Belsőperemes alumínium ereszcsatorna és tartozékai. Változatos szín és formavilág.


TETŐ-VÍZELVEZETÉS NÉGYSZÖGSZELVÉNYŰ ERESZCSATORNA. Referencia épületek PREFA. RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK.


A CREATON függő ereszcsatorna rendszere kétféle alapanyagban (acél, alumínium) és kétféle keresztmetszetben (3és 2mm) kerül forgalmazásra. Ereszcsatorna színes alu. Színminta a galériában . A feltüntetett árak 1fm hosszra értendők!


Hírek, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Csatorna lemez anthracit alu. A TRIFA minden méretű és típusú tetőhöz gyárt ereszcsatorna rendszert,. A lemeztermékeinket, szendvicspaneleinket nem mi festjük, nem színterezzük és nem színezzük, hanem a horganyzott acéltekercs poliészter . A fenti táblázatban felsorolt ereszcsatorna típusok közül a horganyzott 25-ös és 33-as. Külsős alu csatornákhoz választható festett alumínium lemez színek : . Az Antracitmetál matt és a Grafitszürke . Inguri ereszcsatorna.


Rainline Új csatorna színek ! A megfelelő ereszcsatorna-rendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését a tető. INGURI ereszcsatorna színek. Az VMZINC előpatinázott titáncink termékei mostantól már egyedi színekben is megrendelhetőek. A Supralux Orkán csatorna és fémfesték, mely jó tapadást biztosít, gyorsan. A fémhatású színek speciális, lemezes effektpigmenteket szépítik a fém felületét.


Ereszcsatorna színek

Egyedivé az teszi, hogy e lemezek sötétebb színe nem valamilyen bevonat, nem lakkozás, sőt nem is foszfátozás során alakul ki – mint az más termékek . Alumínium, acél, réz, ón és horganyzott ereszcsatorna felületekre ajánlott a. Alkalmazási terület: Acél felületek , Alumínium . A Marley ereszcsatorna előnyei. Napjainkban különböző gyártmányú ereszcsatorna -rendszerek széles. Az ereszcsatornák kiválasztása során a szín mellett a forma jelenti a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések