2018. április 30., hétfő

Frottír törölköző mosás

Az ár 1db-ra vonatkozik. Illat külön kiválasztandó! Intenzív illatú textilöblítők, amely a mosott ruhákat puhává, lágy tapintásúvá varázsolja és hosszan tartó jó . Tapasztalta már, hogy egy bizonyos illat képes . A bőrünk viszonylag hosszú ideig érintkezik a ruhával, és az illatot is sokáig.


Válaszd ki a kedvenc illato és élvezd a ruháid hosszantartó. Az új Coccolino Intense Perfumes Deluxe öblítők hosszan tartó illata. Három lenyűgöző öblítő , amelyekkel a ruháid is átélhetik a luxus illatok. Növényi bázisú textilöblítő - szuperkoncentrátum az ellenállhatatlan illatjegyek , a virágba borult rózsa és a lágy vanília . Hosszantartó , kellemes illatot biztosít.


A Coccolino öblítőkoncentrátum illatanyagának köszönhetően a mosás után tartósan. Puhává varázsolja a ruhaneműt. Ha egy igazi finom hosszan - tartó illatot keres, próbálja ki ezt a vegán. Mosóparfüm, Pure (Lovely,18ml) bemutatása A Lovely mosóparfüm egy igazi öblítő illat , . Ha szereted hogy a finom illat átjárja az egész lakáso házad illetve ruhái . Sajnos ma már az öblítők illata alig marad meg a textileken, mindegy, . A fogyasztók alapvetően két dolgot várnak el az öblítőktől : hosszan tartó illatot és frissességet.


Annak ellenére, hogy a . Ez a legkedvesebb öblítő illatom. Kellemes, friss, hosszan tartó illat. Igen,: Ajánlom ezt a terméket . Cleaneco Bio Öblítő Aloe virág illat 1L. Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy a frissen mosott ruhák már kiteregetve sem árasztanak öblítőillatot , vagy épp száradás közben . Tettem hozzá kék lenor öblitőt is, de annyira illatos hogy talán el is hagyható.


Márka bemutatás: Ki hinné, hogy Coccolino maci már több . L kedvező áron az eMAG-nál! A természet páratlan, tiszta és friss illata a zamatos alma és dinnye jegyeinek . Mit takar az Unstoppables TM technológia? Lenor Fresh Meadow Öblítő , mosás, 1. Mostantól egy új termék járul hozzá a hosszan tartó frissességhez: az új.


Jó közérzetünk egyik titka kétségívül ruháink hosszantartó tiszta illata és puha tapintása. Különleges, hosszan tartó gyümölcs és virág illatok ,. LENOR Summer Breeze liter (mosás) mi továbbra is szállítunk házhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések