2019. április 19., péntek

Brigéciol lánc mosás

Címkék automata olajozo brigeciolláncláncspray motorpetroleumtisztítás . A közszájon forgó termékekkel ellentétben ( brigéciol , gázolaj, féktisztító és egyéb nyalánkságok) a láncot az alábbi anyagokkal szabad tisztítani: petróleum, . Természetesen a lánctisztítókat gyártó cégek reklámozzák a. O gyűrűk elviselik ezeket a szereket, legalábbis a mosás idejéig biztos. Majd egy másik ronggyal tisztára törlöm a láncot és a hajtóművet. Csak a petróleumot ajánlom többszöri körbeforgatás és mosás mellett!

Egy igen kínos és sokak által elkerülendő kérdésről szeretnénk kicsit bővebben beszélni, és ez nem más, mint a láncmosás. Tapasztalatunk szerint . Ha mindenképpen ki akarnám mosni , én nem szedném le a gépről, hanem. Lánccsere előtt állok,az újat ritkábban fogom mosni. A brigéciol rendben van. Leginkább a petróleummal történő mosás ajánlott.


Korszerű, hidegen működő tisztító-szer, alváz, motor, alkat-rész mosására ,. Brigéciol Dezért használata után célszerű pl a láncot.

Ezek azután elengedik a kenőanyagot, és a lánc hamarosan tönkremegy. A Brigeciol , és más, hasonló motortisztító szer ugyan nem bántja a gyűrűket, de a . Ha már kopogósabb a lánc , akkor lehet mosni is, erre szerintem a Cappys üveg. Azon motorkerékpárok esetében, melyeknél a szekunder hajtást (a váltó és a hátsó kerék közötti hajtás) lánccal oldotta meg a . IT café Hozzászólások itcafe. Nagynyomású mosószeres mosás , majd sima öblítés. A múltkor kicsit túlfújtam a láncot és elég sok kosz ráragadt.


Gépkocsi motor mosása esetén feltétlenül javasoljuk az elektromos . Kiválóan leszedi az olajos poros iszapot a bicikliláncról. Számos munkaterületen alkalmazható: gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti. Először mossuk le a láncot és minden olyan felületet, amit a lánc spray.


Xado Mottec Lánc spray országúti kerékpározáshoz (Dry weather) 200ml. Tényleg megöli a láncot a féktisztító és a Brigeciol ? Bő vízzel le kell mosni és nem marad rajta a brigéciol sehol. Befőttes üvegbe szoktam.


A BRIGÉCIOL D-előnyösen alkalmazható minden olyan tárgy, gép, alkatrész, motor tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok együttes vagy külön-külön . BRIGÉCIOL D -alkalmazható gépjármű alváz, motor, alkatrész mosására mezőgazdasági munka -és erőgépek, vasúti tartálykocsik és föld alatti.

Utána nyilván alapos vizes mosás , majd olaj újra, de már a helyén. A kerékpár technikától és sporttól. Itt jön be a brigéciol probléma. Lánc szett csere elõtt állok (régi f650), gondolkodom az utcai használat miatt.


Ha, vastag az anyag, brigéciol -os ecseteléssel szépen leszedhetö! A láncot meg lehet valahogy mosni ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések