2019. április 11., csütörtök

Földeletlen hosszabbító

A csirkék kopasznyakúak , mivel – mint mondják – százalékkal kevesebb tollat kell róluk leszedni. Ez komoly könnyebbség, hiszen a . Farm színes, color, kopasznyakú és kendermagos csibe háztáji nevelésre, bio, öko és szabadtartásra, kisüzemi nevelésre . Tenyésztett fajták:Kurd harcos, Törpe kopasznyakú. Kopasznyakú , a FARM alapvonallal megegyező fajtaváltozat. Jellemző rá a csibe szaporulat növekedése, a rántani való csirkeméret növekedése, . Naposcsibe eladó , csirke, házi csibe a vésztői keltetőből.


Eladó egy világos columbián brahma keverék kakas örökölt tollas lábat és . Rövid leírás: Kivállóan edzettek, erősek és ellenállóak. Gyorsan fejlődnek és a számukra megfelelő környezetben kitűnő tojástermelők. Birják és szeretik a . Az erdélyi kopasznyakú az európai tyúkfajták közt mindmáig idegenszerű jelenség. Kopasz nyaka a szemlélőben nem a legkellemesebb . Szolgáltatások kisállatokhoz.


Vásárlás és kiskereskedelem. A kopasznyakú tyúkoknak pontos származási helyét mindeddig nem sikerült egyértelműen tisztázni, ugyanis egymástól függetlenül a világ . A magyar tyúk és a típusában is eltérő erdélyi kopasznyakú tyúk a 19. A különböző tollszínű erdélyi kopasznyakú tyúkfajták sajátosságai.


A kendermagos erdélyi kopasznyakú tyúk sajátosságai. Győr- Moson-Sopron , Fertőszéplak. Erdélyi kopasznyakú naposcsibe , napos csibe eladó. Nekünk egyébként az őshonos magyar fajták közül is a fekete kopasznyakú csirke volt a kedvencünk, amelynek szintén fekete színű a lába, . Bábolnai naposcsibe és előnevelt csirke rendelhető, előjegyezhető áprilisra és májusra: - vörös kettőshasznú vegyes ivarban, - vörös tojóhibrid jérce - és fekete.


Magyar pulyka magyar tyúk. A magyar lúd fehér, szürke és tarka tollszínben, valamint fodros tollú változatban fordult elő. Kendermagos napos csibe. Nagyrészt kopasznyakúak , néhány fedettnyakú van közte. Jellemzés: Speciális igényeket kielégítő, kopasznyakú fajta, az őshonosnál nagyobb testű, tojástermelésre és vágásra is ajánljuk.


Boglári Baromfi keltető üzem. A baromfitartás előnyei. NB kaptárban repcevirágzás előtt eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések