2019. április 29., hétfő

Halloween lámpás befőttesüvegből

Főszerepben az egyik kedvenc újragondolható alapanyagom, a befőttesüveg! Halloween lámpás befőttes üvegből. Van otthon néhány üres befőttes üveged? Természetesen ez a befőttes üvegből készült. Most halloweeni mécsestartókat készítettem, amik megállják a . Gyere és nézd meg :).


Feltöltötte: Aleesia Világa Így lesz a befőttesüvegből lámpás! Világító töklámpások befőttesüvegből - Színes Ötletek. Ezt Jack egy marharépába tette, világító lámpásként használva nyugtalan lelkének. A legegyszerűbb, ha egy kisebb befőttesüvegbe gyertyát raksz, és meggyújtod azt.


A befőttesüvegre alkoholos filctollal tököt és leveleket rajzolunk. Felsősöknek: Befőttes üvegből halloween lámpás. Hozzávalók: Selyempapír vagy papírzsebkendő, akrill festék vagy vízfesték,hajlakk, ragasztó . Anyagok, kellékek: Befőttesüvegek különféle méretben . Oct Képtalálat a következőre: „márton napi lámpás készítése otthon”. Another idea for the repurposed jar.


Candles Karácsonyi Dekorációk, Ajándékok, Ötletek, Méh, Lámpás. Engedjen a varázslatnak, és hozzon létre világító lámpásokat. Fedezz fel ötleteket a következővel kapcsolatban: Befőttes Üvegből Készült. SZEGED TV - Csaknem kétszáz lámpás világította be Szeged belvárosát szombat este. A REÖK halloweenhez köthető programján üres kávés- és befőttes.


Szeged - Üres kávés- és befőttes üvegből varázsoltak lámpásokat. TEAMÉCSES – Lótuszvirág és Kocka Úszó Lámpáshoz. Befőttesüvegbe helyezve romantikus hangulatvilágtás, lámpás vagy fényfolyosó készíthető. Stresszkutyát varrunk, kitűzőt készítünk, sütiformát gyártunk, ezen kívül hozhattok lámpásnak való tököt faragni, vagy befőttes üvegből lámpást készíteni, meg . Ha nem kapunk tököt, befőttesüvegből is készülhet a lámpás. A fehér tökökön jól mutatnak a . Szellemlámpások befőttes üvegből és kötszerből.


A szellemlámpásokban még a gyertyaláng is reszket. Rendezzetek otthon ősz-ünnepet! Készítsetek a kicsi gyerekekkel zöldségbábokat, a nagyobbakkal halloween lámpást befőttesüvegből ! A lámpás készítés remek móka, és egyben a házunkat ijesztőve és varázslatossá. Most leírjuk nektek hogyan tudjátok elkészíteni a varázslatos lámpásokat befőttes üvegből.


Ilyen volt a befőttesüvegből és krepp papírból készült lámpás , a fonalból készült pókháló és az elmaradhatatlan: a valódi tökökből készült . MÁRTON NAPI LÁMPÁS BÉBIÉTELES ÜVEGEKBŐL SZIVACCSAL FESTVE. Tök- lámpás : eszméletlen szépen mutatnak a lámpásba rendezett. Az egyik legrégebbi angolszász hagyomány halloween -kor, hogy egy nagy . Jöjjenek hát a díszítési ötletek a halloweeni házibulihoz. Tekerjetek be kötszerrel pár befőttesüveget , ragasszatok rájuk mozgó szempárokat, és töltsétek.


A töklámpás nagyon jó hangulatkeltő, de sok helyet foglal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések