2019. április 23., kedd

Akkus fúrókalapács

Akkus fúrókalapács

Akciós szerszám, kisgép webáruház, minőségi kéziszerszámok, szerszámgépek, alkatrészek értékesítése. Akku és töltő nélkül! Szervizünkben javítjuk, karbantartjuk kisgépét, . Milwaukee Metabo AEG Ryobi SDS- Plus akkus fúró-vésőkalapácsok Egyedi árakon! Hasznája a Kosár gombot és . Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk.


Akkus fúrókalapács

Extol Industrial akkus ütvecsavarozó 18V Li- ion . A Makita HR166DSMJ akkus SDS-Plus fúrókalapács szénkefementes motorral. Fúró és fúrókalapács mód. Matrix X-one akkumulátoros akkus fúrókalapács 20V SDS-Plus (akku és töltő nélkül) CH-LI A termék jellemzői: Robusztus és sokoldalú, hálózattól független, . Országosan rendelhető Makita, Metabo és Hitachi fúrókalapácsok. Bosch Professional GBH 18V-akkus fúrókalapács SDS Plus (2xAh akku), kofferben adatai.


Központi termékjellemzők: Szénkefe nélküli EC motor: portól . Fedezze föl, hogy az akkumulátoros SDS Plusz fúró-vésőkalapácsaink kialakítása miként növeli a teljesítményt és . Vásároljon online a . Az akkus fúrókalapácsok kényelmes változata. Saját törvények szerint fejlesztve: ergonomikus C-formával és kiegyensúlyozott súlyelosztással a kényelmesebb . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A TE-HD Li-Solo akkus fúrókalapács robosztus és sokoldalú, hálózattól független, csavarozásra és fúrásra szánt erős szerszám, erős ütő funkcióval . Két funkcióval: fúrás és elektro-pneumatikus ütve fúrás . A Metabo egy minden felhasználáshoz tökéletesen hozzáigazított termékválasztékot kínál az akkus ütvefúró gépek területén.


Akár a legkisebb fúróátmérőtől a . Csak minőségi gépek a . A TE-HD Li Kit akkumulátoros fúrókalapács egy erős és sokoldalú készülék, amelyet csavarozásra és fúrásra, szükség esetén pedig kalapácsfunkciót . A Workers Best WB 1Li BH akkus fúrókalapács előnyei: Osztályában a legkompaktabb készülékek közé tartozik. Kimondottan alkalmas a fej feletti munkákra, . MULTI VOLT(36V) akkus fúrókalapács szénkefe nélküli motorral, porelszívóval. A szerszám kétfunkciós.


Tálálja meg a megfelelő fúrót az adott munkához. DeWALT DCH133N 18V SDS-Plus fúrókalapács akku és töltő nélkül. Einhell PXC HEROCCO 18V akkus fúrókalapács : A Power X-Change család tagja.


Akkus fúrókalapács

Kefe nélküli motor - nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő funkció:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések