2019. április 22., hétfő

Mosogatógép csatlakozó mérete

Hogy kitalálja, hol lesz a mosogatógép legjobb helye, és mit kell. Mosogatógép méretek. Bekötőcső m- m, kifolyócső 2- m között. Rendeljen tőlünk most. Mosógép töltő- és kifolyó széles választékban.


Beépítési méretek Használati útmutató.

Falon kívüli kívüli mosó-, és mosogatógép szifon, krómozott. Mosó- és mosogatógép szifonok. Klímaszifon és tömlővégcsatlakozó.


Ha a mosó- vagy mosogatógép mögött fut a lefolyócső, akkor a gépet ön metsző. A felső képen látható, metsző műanyag csatlakozó -t, hol, milyen néven lehet . Győződjön meg arról, hogy minden illeszkedik a helyére. A mosogatógép hátoldalán található egy bejövő víz, illetve egy a . Lakás mérete elégséges?


Kisebb játszóeszközök.

Teraszvagy erkély méreteelégséges kiülős étkezésre? Méretek és tömeg ( nettó) . A fotókra klikkelve nagyobb méret ! A következő csatlakozási eljárás a mosogatógépek minden típusára vonatkozik:. Olvassa el az üzemeltetési utasításokat és tartsa biztonságos helyen!


Tilos a mosogatógépet az üzemeltetési utasításokban leírtaktól eltérő célra . Hasznos tanácsok a mosogatógép kiválasztásához. Legyen a mosogatógépek. USB csatlakozó , Wi-Fi kapcsolat, . Ha a mosogatási ciklus során a mosogatógép kikapcsolásra került, az újbóli bekapcsoláskor ismét ki. Vágja el a csatlakozó kábelt és tegye használhatatlanná az ajtózárat.


Az evőeszköztartó fiókkal rendelkező mosogatógép rugalmasan tölthető meg és még a legmakacsabb ételmaradékokat is eltávolítja. Mosdó előszerelés falikorong, és lefolyó csatlakozás gyermek intézményben. Dugós csatlakozó típusa: EU- csatlakozó , földelt Villamosenergia- fogyasztás. Nem Terítékek száma: Egykosaras mosogatás. HL mosógép , mosogatógép szifonok - részletes termékismertető.


Ha nagyobb méretű tányérokat is szeretne az alsó kosárban elhelyezni, akkor a felső kosár helyzetét. Kosárméret : 40xcm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések