2019. április 2., kedd

Gorenje mosogatógép használati utasítás

Gorenje dishwashers are distinguished by high quality and low consumption of energy and water. Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A- teríték Kosarak száma: Total AquaStop védelmi rendszer TotalDry szárítás . Ha a mosogatási ciklus során a mosogatógép kikapcsolásra került, az újbóli bekapcsoláskor ismét ki kell választani a. A működési módok részletes ismertetése a használati utasítás megfelelő fejezetésben találhatóal. A mosogatógép tulajdonságai.

Olvassa el az üzemeltetési utasításokat és tartsa. Ne engedjen gyermeket a mosogatógép közelébe, ha. Gondosan olvassa el az ilyen termékek használati. Standard terítékek száma:.


Gyors működési útmutató. A részletes működés megismeréséhez olvassa el a használati utasítás megfelelő részét. Kapcsolja be a készüléket.

Köszönjük, hogy a mi készülékünket választotta! Kívánjuk, hogy sokszor lelje örömét új készülékében, és reméljük, hogy ismét a mi márkánkat keresi majd . Használati utasítások. Keresse meg az GORENJE Mosogatógép használati útmutatók és felhasználói kézikönyv Česky - Czech érdekli az oldalon - azonnal rendelkezésre áll. Kérésére elküldjük készüléke kezelési utasítását! Ebben az esetben nem szükséges külön öblítő adalék használata,így a készülék használata egyszerűbb, ami . Ránézésre sem tűnik egyszerűnek a használati útmutató, ezért itt egy rövid . LTALÁNOS ÓVINTÉZKEDÉSEK ÉS AJÁNLÁSOK.


További Gorenje termékek: Gorenje Mosógép. Gorenje mosógépek használati utasítása és alkatrészei Sütőajtó leszerelése . NormalCARE: mindennapi használatra szánt, mosási mód az energiafogyasztás és. Olcsó új eladó és használt Gorenje mosogatógép használati utasítás. A készülék üzembe helyezése előtt kérjük olvassa el a használati utasítást. MEGJEGYZÉS: A tartályt ne tisztítsa mosogatógépben.


Gorenje P 4gáztűzhelyhez keresnék használati útmutatót!

Honnan lehet letölteni Union 2M orosz varrógéphez használati utasítást ? Nemrégiben szereztünk be egy ilyen gépet és nincs hozzá használati utasítás. Az lenne a kérésem, hogy, ha valaki tudja . Ugrás a(z) Gorenje hûtõszekrény használati utasítás részhez. HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU Ne pároljon fagyott húst, szárnyasokat vagy tengeri termékeket! Ne tisztítsa a talpat mosogatógépben.


Gőrenje mősógép használati utasítás. Rengeteg kérdés érkezik arról, hogy hova kell önteni a mosógép. A használati utasításban mindig jelölik, hogy a kiválasztott program,.


Gorenje proizvoda, ili Odjelu malih kućanskih aparata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések