2016. június 9., csütörtök

Antikoló wax

Antikoló wax

Green Cottage DIY - PERCE. Nehéz eligazodni a bútorviaszok (más néven vax vagy wax ) világában,. Hogyan használd az Annie Sloan viaszokat a legjobb eredmény érdekében. A wax használatának technikái röviden, sok képpel.


PNZ ANTIKOLÓ VIASZ( WAX ) - ANTIKWACHS 0. Lágy paszta állagú színezett beltéri bútorviasz, nyers és festett bútorok antikolására, valamint rönkházak . Metál színű viaszpaszta. Antikoló viaszpaszták. Viaszos hatású krémszerű bevonó anyag, beltéri bútorok karbantartása és dekorációja céljából.


Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan keverhetünk ki antikoló . Kiválóan alkalmas natúr, kezeletlen, vagy . A bajor PNZ gyár természetes növényi alapanyagokból készített antikoló viasza, kizárólag . Színtelen viasz (vax, wax ): felületvédelem célját szolgálja, pl lakk helyett. Ha antikolni szeretnél, akkor antikoló viaszt IS kell használnod. A világos szürke wax érett, natúr fákon tökéletes antikolást nyújt, ám világosra festett felületekre is kiváló, míg a sötétebb felületeket tompítja. A wax arra kell (ajánlott) , hogy ha csúszni szeretnél pl.


Az antikoló pasztához kicsit hasonló anyag a (Pentart) viaszpaszta vagy más néven wax paszta. Ez többféle formában létezik (színtelen, színes és metál), . Cadence antikoló termékek, Szalvéta decoupage nagy választéka. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Felhasználási terület, festett felületek védelmére. Nehezen visszaszedhető, ezért repedések kitöltésére az antikoló pasztákat ajánljuk.


Nézd meg a Pentart videóját az antikoló pasztákról, melyekkel mélyedéseket emelhetünk ki, . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A wax azonnal beszívódik, ha mégsem, le kell letörölni egy száraz ronggyal. Minél tovább dörzsöljük a ronggyal a bútort, annál fényesebbé . A wax -olás illetve a lakkozás fogja visszasötétíteni, elmélyíteni a színét és lágy, sima felületté alakul. Valamint a waxolás ill.


Antikoló wax

SablonokLezser FérfiFamunkaDiy ProjektekInspirációKreatív. Néhányszor áttöröltem, nagyon hamar felpolírozható, néhány fotó és már posztoltam is. A wax , amit én használok, így néz ki nyers valójában.


Ha sötét viasszos antikolást is terveztél a bútorra, akkor is először a színtelen viaszt kell . A metál viaszpaszták sora most négy . PNZ-ANTIKOLO-VIASZWAX-ANTIKWACHS-0-5-lit. Ház Hogyan viaszos fa? Wax paszta, viaszpaszta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések