2016. június 27., hétfő

Orchidea fajták

Orchidea fajták

Ennek a tartása a legegyszerűbb, ez a leghálásabb faj. Vannak köztük egész kis termetű fajták is. A trópusi Ázsiában honosak, kb. A lepkeorchideán kívül a második leggyakrabban előforduló orchidea a . Ismerd meg a népszerű orchidea fajokat, és gondozásukat! Ezek a fajták kedvelik a napos.


Különleges, ritka és népszerű orchideák a Virágwebshopon. Házhozszállítással, garanciával. Orchidea vásárlás online. Az elmúlt évtizedekben a virágkertészetektől a szupermarketekig annyira elterjedt a Phalaenopsis orchidea , hogy már kedvező áron bárki beszerezheti. Az elso tag a Genust jelöli (nemzetség) melyet általában a levél alapján lehet beazonosítani.


Egyre népszerűbbek nálunk is a csodálatos, misztikus növények, . Ez az orchidea melegben növekszik, és legalább 15°C hőmérsékletre van szüksége télen is, nyáron pedig akár a 28°C-ot is jól viseli. Ezt a növényt helyezzük . A legtöbb trópusi orchidea fákon él, és a talajlakó trópusi fajok sem földben, . Nem közismert tény, de Közép-Európában is élnek őshonos orchidea fajták. A Cambria orchideafajtákat körülbelül 1éve alkotta meg egy belga nemesítő. Nem kell félnünk az orchidea szobanövényként való tartásától!


Ráadásul igen sok fajtának bódítóan finom az illata. LED izzókat ajánlunk orchidea virágoztatáshoz is a Kertlap Kertészeti Webáruházból! Milyen lepkeorchidea fajták kaphatók? Eredeti élőhelyeiken mintegy 25. A Cattleya orchidea rokona más néven hattyú orchidea, hiszen a férfi virágok.


Némely fajták azonban lecsípés nélkül is új virágokat hajtanak. Az orchidea termesztését kezdők is könnyedén el tudják sajátítani. A legismertebb kerti orchideák közé tartozik a tibeti orchidea , a japán orchidea és a boldogasszony papucsa orchidea. A kínálatunkban szereplő lepkeorchidea fajták pompás szobanövények és szépen fejlődnek majd a . A Paphiopedilum a legkülönösebb kinézetű orchidea.


Orchidea fajták

A manapság forgalmazásban elérhető fajták azonban nem igénylik a rovarebédet. Bővítjük orchidea -elkészítési tárházunkat, ezúttal zsenília dróttal dobjuk fel a harisnyavirágot. Ennek köszönhetően könnyedén érhetünk el telt, élethű hatást.


Feb orchidea fajták , orchidea gondozása, orchidea átültetése, orchidea tápozása, orchidea öntözése, orchidea kaspó, orchidea cserép, orchideaföl . Bambusz orchidea kétszárú narancssárga virágú kerámia kaspóban cserépátmérő: kb. Lepkeorchidea kétszárú Special Orange kül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések