2016. június 16., csütörtök

Lánc tisztítás

Kenjük, fújjuk a láncot , ahogy kell, de vajon a tisztítással mi a helyzet? Fújd be a lánc egy szakaszát. Piszkos meló, perverzeknek. Lánctisztítás , lánckenés. Tudom, hogy nem szabad .

Használata rendkívül egyszerű és szinte a legjobb tisztítást tudjuk vele elérni. Működésekor a láncot kell átvezetni egy tisztító kefékkel ellátott tartályon, amiben. Tényleg megöli a láncot a féktisztító és a Brigeciol?


Transalpomon már jó sokat futott a lánc és szokás szerint . Több gyártó kínál lánctisztító berendezést, melyet csak fel kell tölteni oldószerrel, majd a láncra csatolni, és a hajtókart forgatni. Motorkerékpár lánc tisztítás és kenés. Bicikli lánc tisztítás , karbantartás, pontosan hogyan is? Elsősorban kerékpár szervízeléséhez, karbantartásához értő embereknek szól a .

Bármely típusú lánchoz és kerékpárhoz megfelelő. Hogyan kell tisztítani , ápolni a motorkerékpár láncot ? A lánc gyors és hatékony tisztítására. Az első és legfontosabb a lánc tisztán tartása, hisz minden időjárási körülmény között szennyeződik, amely nem kívánt kopáshoz, . Kerékpár lánc karbantartás során két véglet jellemző: a karbantartás teljes hiánya és a túlzott kenés. Most megmutatom, hogyan csináld? Ha levettük a láncot , akkor jöhet a tisztítás.


Barbieri lánctisztító, tisztító és kenő folyadékkal. BikeWorkX kerékpáros kefe. A tisztítás nem helyettesíthető újra.


Kifejezetten a lánc tisztítására szolgáló eszközöket és folyadékokat találsz itt a bikepro. Persze ez egy hosszú folyamat, de a sokáig nem tisztított lánc hatására a biciklid “kötöttebbé” válik. A szennyeződés, olaj, sár felrakódása akár -os . Tisztísd és zsírtalanísd!


Példáúl lánc tisztító folyadékkal, vagy Brigeciollal. Az előbbit bringa boltban, az utóbbit nagy áruházakban, és autós boltokban . Kerékpárunk megfelelő felkészítése, gondozása (mosás, fék- váltó- csapágy- lánc kerékbeállítás, stb) alapvető fontosságú.

UNIVERZÁLIS LÁNCTISZTÍTÓ . A tömítőgyűrű nélküli láncok gyakoribb tisztítást és utánkenést igényelnek, de gondos karbantartással hosszú ideig működnek. A kerékpárosok többsége sajnos simán megfeledkezik a hajtáslánc ápolásáról, noha a jól karbantartott . Talán nem is oly egyszerű feladat egy lánckenés, vagy a lánctisztítás. A karbantartás a kenést jelenti, valamint a lánc időnkénti tisztítását. Egyszerűen csak rá kell fújni a láncra és hagyni dolgozni.


Nagyon piszkos láncok esetén a láncot először egy puha kefével meg kell tisztítani. Kenésre csak a kerékpárokhoz kifejlesztett láncolajakat használd. Ezek két típusa ismert: . Rendezés Név szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések