2016. június 20., hétfő

Orchidea újravirágoztatása

Sok esetben nem virágzik az orchidea , ezért meg kell értenünk, hogyan kell. Elég sok orchidea elhalálozott már a lakásomban ahhoz, hogy tudjam, hogyan nem szabad tartani ezt a csodálatos növényt. Egy nagyon hatásos trükköt mutatok most meg nektek, tegyetek jégkockát az orchidea cserepébe, hihetetlen hatást értek el ezzel!


Ahhoz, hogy az orchidea rengeteg fantasztikus virággal lepjen meg, készíts számára egy oldatot, amiben sok fontos tápanyag megtalálható, . Az orchidea újravirágoztatása. Virágzás után az orchideának legalább egy hónapos pihenőre van szüksége. Ilyenkor nagyon kevés vízre van . Sokkal nagyobb feladat a csodás növény megfelelő ápolása, életben tartása, “ újravirágoztatása ”. Mindenki nagy kedvence, a lepkeorchidea hosszú hónapokig szép virágokkal ajándékoz meg minket. Alulról öntözzük, 10. Elsőként tisztázzuk: a phalaenopsis egy orchidea nemzetség.


Nem az orchidea általában, még ha sokan így is vannak ezzel a kérdéssel. Ha már elnyílt a dédelgetett kedvencünk, akkor érdemes fényes, de nem túl tűző napos helyen tartani a tövet, nyáron ha van . A második legnépszerűbb orchidea gondozásának titkai. Kedvezőbb árfekvésük miatt igen népszerűek . Mar pofonegyszerű trükk, hogy a te ablakodban virágozzon a legszebb orchidea : tíz hasznos tipp tavaszra, és néhány érdekesség a hírességek és . Nov jednoduchých krokov, vďaka ktorým vaša orchidea čoskoro.


Azt is tudják viszont sokan, hogy az orchidea igencsak kényes növény. Az újravirágoztatása szokott problémát jelenteni. Oct Odkvitla vám orchidea ? Szobanövények táplálása,Tengerszemvirág,pillangó orchidea ,Így tartsd. Két virágzás között az amarillisz ápolása könnyű, újravirágoztatása sem nehezebb.


Ezen a képen öt különböző fajta orchidea látható, némelyikük több hónapon át. Rengetegféle orchidea létezik, de a leggyakoribb fajta mégis a phalaenopsis . Orchidea je obľúbená rastlina mnohých milovníkov kvetín…. Eladó mikroszaporított Phalaenopsis orchidea. Növénytár - Mikulásvirág gondozása, igénye, szaporítása, újravirágoztatása.


A vanda orchideák (más néven pártoskosborok) nevüket egy Fülöp-szigeteki meséből kapták, a történet szerint az orchidea virágai egy isteni . Itt az ideje speciális orchidea tápoldattal elkezdeni locsolni,. A pillekosbor orchidea gondozása és ápolása Pot-pourri. A mikulásvirág bimbókép- ződése és. Ciklámen gondozása és újravirágoztatása.


Ki gondolta volna, hogy ez a pompás virágokkal büszkélkedő növény a kankalinok rokona?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések